Οι λεπτομέρειες των beauty looks στη εβδομάδα μόδας του Λονδίνου που πρέπει να προσέξετε και να υιοθετήσετε asap

Πιστεύαμε ότι τα ωραιότερα beauty looks θα τα βλέπαμε στην εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης αλλά τελικά το Λονδίνο έκανε την έκπληξη. Εκτός από την Harper Beckham που εξελίσσεται σε beauty icon και τα χρώματα στα μαλλιά που δημιούργησε ο Josh Wood στα παρασκήνια του show της Mary Katrantzou υπήρξαν και κάποιες λεπτομέρειες που με μια δεύτερη ματιά καταλαβαίνουμε ότι θα μας απασχολήσουν πολύ τους επόμενους μήνες.

Δείτε τι εννοούμε:

Burberry: Ο hairstylist Guido Palau δημιούργησε το συγκεκριμένο look που χαρακτηρίζει art nouveau. Τα ονειρεμένα σχέδια που θυμίζουν γλυπτά καλύπτουν το μέτωπο των μοντέλων δημιουργώντας ένα από τα πιο ρομαντικά looks που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό. Το χτένισμα συνδυάστηκε με τη βελούδινη επιδερμίδα και το κόκκινο κραγιόν που θα βρεθεί και πάλι στην κορυφή των trends το επόμενο φθινόπωρο.

Simone Rocha: Σε μια κολεξιόν που η γυναικεία σιλουέτα έχει τον πρώτο λόγο ο hairstylist James Pecis δημιούργησε vintage κυματιστά μαλλιά τα οποία στόλισε με clips αλλά και στέμματα με χρωματιστά πετράδια. Η επιδερμίδα ήταν διάφανη σαν πορσελάνη ενώ τα χείλη απέκτησαν μια πολύ σκούρα κόκκινη απόχρωση.

Molly Goddart: Όσο αφορά το μακιγιάζ μεγαλύτερη βαρύτητα απέκτησε το βλέμμα το οποίο τονίστηκε υπερβολικά με σκούρες σκιές και μολύβι ματιών που παραπέμπει στις punk επιρροές της σχεδιάστριας. Με μια δεύτερη ματιά όμως θα καταλάβετε ότι τα ζυγωματικά είναι εκείνα που τελικά κλέβουν την παράσταση. Ο make up artist Hiromi Ueda άπλωσε γενναίες δόσεις blush σε όλη την επιφάνεια των ζυγωματικών μέχρι ψηλά, σχεδόν στους κροτάφους, δημιουργώντας μια μεταμοντέρνα λάμψη και ένταση.

Ryan Lo: Στα παρασκήνια βρέθηκε ο θρυλικός hairstylist Sam McKnight για να δημιουργήσει απίθανους κυματισμούς στα μαλλιά εμπνευσμένους από τα “Hollywood-kitscj glamour περιοδικά της δεκαετίας του ’50” όπως ο ίδιος δήλωσε. Δεν έμεινε όμως εκεί, τα στόλισε με pearls pins αποδεικνύοντας ότι τα αξεσουάρ μαλλιών θα μείνουν στο προσκήνιο για τουλάχιστον τρεις σεζόν ακόμη.

Διαβάστε ακόμη:

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Harper Beckham και η Anna Wintour;

Επιλέξτε το σωστό κονσίλερ για τέλεια κάλυψη

Keywords
Τυχαία Θέματα