Αποκτήστε έξτρα λάμψη με μία κίνηση

Η λάμψη στην επιδερμίδα είναι το βασικό ζητούμενο ειδικά τώρα που έρχεται η άνοιξη. Ναι και επίσημα μπορούμε να μιλάμε ανοιχτά για τις τάσεις της επόμενης σεζόν αφού είναι πολύ κοντά πλέον. Η φυσική λάμψη βέβαια, σύμφωνα με τους make up experts, δεν έχει εποχή και αυτό σημαίνει ότι επιβάλλεται καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου να υπάρχουν τα κατάλληλα προϊόντα στο νεσεσέρ σας.

Απλά, την ερχόμενη σεζόν το no make up look και η διάφανη επιδερμίδα βρίσκονται

στην πρώτη θέση των τάσεων οπότε θα πρέπει να έχετε στη διάθεση σας τις κατάλληλες φόρμουλες που θα χρησιμοποιήσετε πολύ τους επόμενους μήνες. Μέχρι και το καλοκαίρι.

Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές όταν αναφερόμαστε στη λάμψη δεν εννοούμε glitter ή shimmer αλλά και ένα φυσικό αποτέλεσμα. Μια φωτεινή επιδερμίδα που δείχνει δροσερή, ανανεωμένη, έξτρα ενυδατωμένη και με υγιή όψη.

Εμείς βρήκαμε τα προϊόντα που θα χρειαστείτε εσείς δεν έχετε παρά να τα δοκιμάσετε και να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει.

Chanel Baume Essentiel du Sculpting: Μια δημιουργία της Global Creative Make up and Colour Designer, Lucia Pica που χαρίζει έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα και ένα sparkly φινίρισμα που θα λατρέψετε. Το απλώνετε με το ειδικό πινέλο ή απευθείας από τη συσκευασία.

Nars Super Radiance Booster: Μπορείτε να το απλώσετε μετά το φον ντε τεν σε ζυγωματικά ή στο τόξο κάτω από τα φρύδια. Για ακόμη μεγαλύτερη λάμψη αναμείξτε μικρή ποσότητα με το φον ντε τεν σας και εφαρμόστε το σε όλο το πρόσωπο.

Laura Mercier Flawless Lumiere Radiance-Perfecting Foundation: Πρόκειται για μία φόρμουλα που προσφέρει ελαφριά εως κανονική κάλυψη με βιταμίνη C στη σύνθεση της η οποία ευθύνεται για τη λάμψη που προσφέρει.

Max Factor Miracle Prep Primer: Έξτρα ενυδατικό primer που χαρίζει λάμψη και απαλότητα στην επιδερμίδα. Το απλώνετε αμέσως μετά την κρέμα ημέρας και πριν από το φον ντε τεν.

L’ Oreal Paris Infallible Magic Essence Drops: Οι μαγικές σταγόνες που θα χαρίσουν φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Απλώνετε μερικές σε καθαρό και πλούσια ενυδατωμένο δέρμα και κάνετε απαλό μασάζ μέχρι το μπλε χρώμα να γίνει ένα με τη φυσική σας απόχρωση. Συνεχίζετε με την εφαρμογή του φον ντε τεν.

Διαβάστε ακόμη:

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε το τέλειο no make up look!

Τι κοινό μπορεί να έχουν η Harper Beckham και η Anna Wintour;

Keywords
Τυχαία Θέματα