Tο hair look στο show της Mary Katrantzou είναι ονειρικά και θα τα δείτε παντού το επόμενο Φθινόπωρο

Η εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο είχε τεράστια επιτυχία, με δημιουργίες ονειρικές που πολύ θα θέλαμε να έχουμε στην ντουλάπα μας το επόμενο φθινόπωρο. Οι τάσεις έκαναν το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγες ώρες αν και εκείνα που συζητήθηκαν περισσότερο ήταν τα μαλλιά. Όχι γενικά και αόριστα αλλά τα μαλλιά της Harper Beckham που ήταν παρόμοια με της Anna Winter και το hair look που δημιούργησε ο θρυλικός hair

colortist Josh Wood στο show της Ελληνίδας designer Mary Katrantzou.

Ο Josh Wood είναι ο πλέον διάσημος hair colorist και εκείνος που ευθύνεται για τη μεγαλύτερη τάση της σεζόν που διανύουμε, δηλαδή για τις παστέλ αποχρώσεις. Από τη στιγμή που τις δημιούργησε και τις παρουσίασε στο spring-summer 2019 show του Marc Jacobs όλες οι celebrities και οι κοινές θνητές αποφάσισαν να βάψουν τα μαλλιά τους ροζ, γαλάζια και λιλά. Και πάνω που αρχίσαμε να τα συνηθίζουμε ο Wood δημιουργεί μια νέα τάση που πολύ σύντομα θα τη δούμε παντού.

Είναι εκείνος που επέλεξε η Mary Katrantzou ώστε να χαρίσει στα μοντέλα της ένα look που να ταιριάζει απόλυτα με τα ονειρικά σχέδια της. O Wood χαρακτήρισε το look “horizon colour” και “colour clouds”. Όλα έχουν να κάνουν με τον ουρανό και τα σύννεφα δηλαδή και τις αποχρώσεις που παίρνουν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ποιητικό μας ακούγεται και έτσι ακριβώς δείχνει, πιστέψτε μας. Είναι η πρώτη φορά που ο haircolorist χρησιμοποιεί extensions για να πετύχει το look που επιθυμεί. Άλλωστε ήθελε να έχει τις αποχρώσεις των σύννεφων όταν βρέχει, το μπλε της καταιγίδας, το ροδακινί και το απαλό κυανό.

Η Katrantzou εμπνεύστηκε τις δημιουργίες της από τα τέσσερα στοιχεία της φύσης: γη, αέρας, φωτιά και νερό και όλα τα υφάσματα είναι ζωγραφισμένα στο χέρι. Αρκετό καιρό πριν από το show ζήτησε από τον Wood να επισκεφθεί το ατελιέ της στο Holland Park ώστε να τα δει και να αποφασίσουν μαζί πως θα μπορούσε να δημιουργήσει ένα look που να ταιριάζει απόλυτα με την έμπνευση της. Και απ’ ότι βλέπετε κατάφερε να ταυτιστεί με τη σχεδιάστρια και να δημιουργήσει ένα ονειρεμένο αποτέλεσμα.

Διαβάστε ακόμη:

Επιλέξτε το σωστό κονσίλερ για τέλεια κάλυψη

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε το τέλειο no make up look!

Keywords
Τυχαία Θέματα