Οι κρέμες χεριών που πρέπει να βρίσκονται μόνιμα πλέον στο νεσεσέρ σας

Την επιδερμίδα του προσώπου σας την ενυδατώνετε καθημερινά ώστε να είναι λαμπερή και είμαστε πολύ υπερήφανες που ακολουθείτε τις συμβουλές μας. Το ίδιο κάνετε και με το δέρμα στο σώμα σας, μετά το ντους. Το σημείο όμως που παραμελείτε είναι τα χέρια σας. Είναι ένα από τα ωραιότερα σημεία σας κι εκείνο που είναι εκτεθειμένο στις ηλιακές ακτίνες αλλά και στο κρύο ή την υγρασία, όπως ακριβώς και το πρόσωπο. Επίσης στα χέρια παρουσιάζονται πανάδες και κηλίδες κι αυτό συμβαίνει επειδή το δέρμα είναι εύθραυστο.

Αυτό σημαίνει

πως μέσα στο νεσεσέρ σας πρέπει πάντα να υπάρχει μια κρέμα χεριών. Καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου και ειδικά τώρα που το φθινόπωρο πλησιάζει. Θα πρέπει επίσης να λάβετε υπόψη σας ότι αν τα χέρια σας είναι περιποιημένα, απαλά και λαμπερά το μανικιούρ σας θα δείχνει ωραιότερο.

Εμείς σας προτείνουμε τις αγαπημένες μας οι οποίες παράλληλα έχουν τέλειο άρωμα. Εσείς θα πρέπει απλά να επιλέξετε.

Chanel No 5 L’ Eau On Hand Cream: Η πιο κλασική εσάνς ever κλείνετε στην εκπληκτική συσκευασία της συγκεκριμένης κρέμας. Το δέρμα θα ενυδατωθεί και τα χέρια σας θα έχουν τέλειο άρωμα από γιασεμιά.

Korres Moisturising Hand Cream with Almond Oil & Calendula: Μια πλούσια ενυδατική κρέμα χεριών με αμυγδαλέλαιο και calendula που προστατεύει το δέρμα και του χαρίζει απίθανη απαλότητα.

Caudalie Hand and Nail Cream: Με θρεπτικά έλαια από avovado και σταφύλι που θρέφουν το δέρμα και παράλληλα του προσφέρουν την απαραίτητη υγρασία. Είναι κατάλληλη και για τα νύχια.

Jo Malone Peony & Blush Suede Ηand Cream: Μια απαλή σύνθεση με άρωμα από πεόνια. Ενυδατώνει και απαλύνει το δέρμα αφήνοντας μια υπέροχη αίσθηση.

Molton Brown Ηeavenly Gingerlily Hand Cream: Απαλή κρέμα χεριών που προστατεύει και ενυδατώνει αφήνοντας μια έντονη εσάνς που παραμένει αναλλοίωτη όλη μέρα.

The Body Shop Coconut Hand Cream: Με εξωτικό άρωμα καρύδας που θα λατρέψετε. Περιέχει έλαιο καρύδας από την Πολυνησία.

Κεντρική photo: Matteo Valle/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο σας φον ντε τεν είναι πρακτικό και μπορείτε να το εφαρμόσετε πανεύκολα

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου άλλαξε χρώμα στα μαλλιά και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο

Keywords
Τυχαία Θέματα