Ηθοποιοί που παράτησαν την υποκριτική για να ασχοληθούν με τις επιχειρήσεις

09:59 8/10/2019 - Πηγή: People

Για τους περισσότερους στο Χόλιγουντ το να τα καταφέρουν στον χώρο της υποκριτικής είναι όνειρο ζωής. Ή τουλάχιστον αυτή είναι η αίσθηση που έχουμε πάντοτε εμείς ως κοινό. Σπανίως μπαίνει στο μικροσκόπιο η άλλη πλευρά. Αυτή όπου οι ηθοποιοί δεν έγιναν γιατί το κυνήγησαν σαν τη ζωή τους. Έγιναν γιατί εκμεταλλεύτηκαν το timing, τις συγκυρίες, τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Αυτό σημαίνει πως δεν το θέλησαν. Ή ότι δεν είναι αυτό το μεγαλύτερο τους όνειρο. Υπάρχουν περιπτώσεις όπου η υποκριτική

ήταν ένα μικρότερο όνειρο που χρησιμοποίησαν ως όχημα για να κάνουν κάτι άλλο. Ή ότι η υποκριτική κάποια στιγμή τους τελείωσε και βρέθηκε κάτι άλλο να τους γοητεύσει.

Οι ηθοποιοί που ακολουθούν έχουν πάρει μέσα τους την απόφαση και είτε την έχουν μεταφράσει σε οριστικό κόψιμο δεσμών με την υποκριτική ή είναι κάτι που έχουν οριοθετήσει να κάνουν στο μέλλον.

Τζέσικα Άλμπα

Η Τζέσικα Άλμπα ξεκίνησε στον χώρο από τα 13 της και μέχρι τα 30 της είχε δει κι είχε ζήσει αρκετά. Από ένα σημείο και μετά κατάλαβε ότι δεν ήθελε να κινηθεί άλλο σε αυτόν το χώρο. Ήθελε να είναι κάπου που θα έχει εκείνη το πάνω χέρι, θα είναι επικεφαλής.

Ίδρυσε λοιπόν πριν από 12 χρόνια περίπου την Honest Company, μια εταιρεία που παράγει προϊόντα οικιακής χρήσης χρησιμοποιώντας μόνο φυσικά υλικά, και σήμερα είναι μια από τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις στον χώρο με τεράστια χρηματιστηριακή αξία. Με λίγα λόγια, είναι μια από τις πιο επιτυχημένες στον τομέα του επιχειρείν. Κι ας έχει μπλέξει τα τελευταία χρόνια αρκετά με αγωγές η εταιρεία.


Γκουίνεθ Πάλτροου

Η Γκουίνεθ Πάλτροου δεν το έχει παρατήσει ακόμα, αλλά δεν το κυνηγάει κι ιδιαίτερα. Έχει αφεθεί στον ρόλο της στο σύμπαν της Marvel κι από κει και πέρα ασχολείται κυρίως με το Goop. Μάλιστα, πριν λίγες μέρες βρέθηκε καλεσμένη στον Τζίμι Κίμελ και του ανέφερε ότι είναι στα άμεσα πλάνα της να αποχωρήσει από την υποκριτική.

Για να πούμε και την αμαρτία μας, δεν είναι κι ότι θα λείψει από κανέναν αν ολοκληρώσει εντελώς τις επαφές της με τον χώρο.


Κάμερον Ντίαζ

Η Κάμερον Ντίαζ έχει να βρεθεί σε οντισιόν ή σε στούντιο για γύρισμα από το 2014. Και το θέμα είναι πως στο μυαλό πολλών, ημών συμπεριλαμβανομένων, μοιάζει πολύ μικρό αυτό το διάστημα. Το θεωρούσαμε πολύ μεγαλύτερο. Ήταν όμως όντως το 2014 το Sex Tape με την Ντίαζ και τον Τζέισον Σέγκελ.

Η Ντίαζ είχε βρεθεί και πριν λίγους μήνες σε ένα γκαλά της Πάλτροου για την Goop και είχε αναφερθεί στην απόφαση της να μην ασχοληθεί ξανά. Πλέον, εδώ και μια 6ετία ασχολείται με το γράψιμο και τις φοβερές συμβουλές της για το wellbeing των γυναικών.

Υπάρχει βέβαια κι αυτή εδώ η εξήγηση.


Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ

Η Ελίζαμπεθ Χάρλεϊ δεν είχε καμία τρελά υποσχόμενη καριέρα στον χώρο. Η απώλεια της δεν είναι κανένα μεγάλο what if, ούτε είναι απ΄αυτές τις ηθοποιούς που το κοινό νοσταλγεί.

Παρόλα αυτά, δεν παύει να είναι μια γυναίκα που άφησε το επάγγελμα για να επικεντρωθεί στο μεγάλωμα του γιου της, κι από τότε δεν επέστρεψε ποτέ. Αντιθέτως, ασχολείται με τις επιχειρήσεις του συζύγου της.

Μπραντ Πιτ

Ο Μπραντ Πιτ είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Κι αυτό γιατί μέχρι το φετινό νταμπλ με τον Ταραντίνο και το Ad Astra, φαινόταν ότι δύσκολα θα έκανε ξανά κάτι πρωταγωνιστικό. Αν εξαιρέσει κανείς τον ρόλο του στο Big Short που ήταν μικρός, ο Πιτ είχε να παίξει σε ταινία από το 2014 με το Fury και το By The Sea με την Τζολί.

Πριν λίγο καιρό σε μια συνέντευξή του στο GQ δήλωσε ότι δεν θα αργήσει η στιγμή που θα αφήσει εντελώς τον χώρο μπροστά από τις κάμερες και θα επικεντρωθεί στην εταιρεία παραγωγής του.

Ριζ Γουίδερσπουν

Η Γουίδερσπουν είναι η μόνη από αυτή τη λίστα που δεν έχει εκφράσει διαρρήδην την επιθυμία της να απαγκιστρωθεί από το acting. Δεδομένης όμως της μεγάλης της αγάπης για την παραγωγή περιεχομένου και της έντονης επιχειρηματικής της δράσης στον χώρο του θεάματος, είναι πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να την δούμε σύντομα να ασκεί το επάγγελμα μόνο με ρόλους-ξεπέτες και να κινείται σε διαφορετικά μονοπάτια.

Keywords
Τυχαία Θέματα