H Hailey Bieber μοιράζεται το αγαπημένο της beauty προϊόν με τον σύζυγο της

Η Hailey Bieber είναι beauty icon και πολύ την αγαπάμε. Χωρίς υπερβολές είναι πάντα δροσερή, με άψογη επιδερμίδα. Και ειδικά τον τελευταίο καιρό λάμπει ολόκληρη αφού είναι πολύ ευτυχισμένη πλάι στον σύζυγο της. Σε κάθε τους έξοδο ακόμη κι αν δεν είναι επίσημη, ακόμη κι αν είναι ένας πρωινός περίπατος στην πόλη εκείνη είναι τέλεια. Με τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα messy bun και το δέρμα της απαλό και πλούσια ενυδατωμένο.

Αν

και είναι μόλις 22 χρόνων φροντίζει σχολαστικά, εδώ και χρόνια το δέρμα της. Όπως αποκάλυψε μάλιστα σε συνέντευξη της είναι μία συνήθεια που απέκτησε από τη μητέρα της και τη γιαγιά της. Και οι δύο γυναίκες της ζωής της είχαν εμμονή με τη φροντίδα της επιδερμίδα και πιστές στη σωστή καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Ήταν εκείνες που την έμαθαν πόσο σημαντικός είναι ο καθαρισμός αλλά και η χρήση της ενυδατικής κρέμας μέρα και νύχτα.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις 2 Δεκ, 2018 στις 7:58 μμ PST

Ακόμη και το φον ντε τεν, το οποίο είναι το μοναδικό προϊόν μακιγιάζ που δεν αποχωρίζεται ποτέ, το αναμειγνύει με την ενυδατική της κρέμα ώστε η φόρμουλα να είναι ανάλαφρη και η κάλυψη φυσική.

Μεγάλη προσοχή όμως δίνει και στα μαλλιά της τα οποία έχει ταλαιπωρήσει λιγάκι τον τελευταίο καιρό με τις βαφές. Τα έκοψε ώστε να δυναμώσουν αλλά και επειδή είχαν σπάσει και τώρα περνά την άχαρη περίοδο που περνάμε όλες όταν περιμένουμε να μακρύνουν. Τα περιποιείτε πολύ κυρίως με ένα προϊόν ενυδάτωσης και ενδυνάμωσης. Πρόκειται για το Mane ‘n Tail Leave in Conditioner.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hailey Rhode Bieber (@haileybieber) στις 1 Μάρ, 2019 στις 1:34 μμ PST

Το πιο αγαπημένο της προϊόν όμως είναι το σαμπουάν Unite το οποίο μάλιστα μοιράζεται με τον σύζυγο της. Ένα προϊόν που αγαπούν πολύ οι celebrities αφού χάρη στη σύνθεση του φροντίζει και θρέφει σε βάθος την τρίχα. Κάτι που χρειάζεται και ο Justin Bieber αφού ταλαιπωρεί επίσης τα μαλλιά του με βαφές αλλά και ντεκαπάζ το ίδιο συχνά με την Hailey.

Διαβάστε ακόμη:

Οι ενυδατικές κρέμες σώματος της Άνοιξης είναι ευωδιαστές και υπέροχες

Lucy Hale: Άλλαξε δραματικά το look της και είναι μια κούκλα

Keywords
Τυχαία Θέματα