Nomads: Βασιλόπουλος σε Αλεξανδράκη-“Όταν εγώ ασχολιόμουν με τις κάμερες εσύ πήγαινες σχολείο”

Μετά τις εντάσεις που υπήρξαν με την Δήμητρα Αλεξανδράκη και την αναφορά της στον Δημήτρη Κουκουρίκη, ξέσπασε ένας νέος καβγάς μεταξύ του μοντέλου και του Χρήστου Βασιλόπουλου.

Συγκεκριμένα, η Δήμητρα απευθυνόμενη στον ηθοποιό, ο οποίος πρότεινε σε όλη την ομάδα να πάνε για μπάνιο για ένα καλύτερο κλίμα, του είπε: «Επειδή ήταν η κάμερα εκεί, χέ@ με ρε Χρήστο. Αγάπη μου χρυσή μου κι από πίσω το φτυάρι».

Τότε ο ηθοποιός σε έντονο ύφος της απάντηση: «Δήμητρα όταν εγώ ασχολιόμουν με τις κάμερες εσύ ακόμα πήγαινες σχολείο» και το μοντέλο έσπευσε να του πει: «Ναι αγάπη μου το ξέρω δεν

είπα ότι είμαι ηθοποιός».

Να σας θυμίσουμε πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη σε δηλώσεις της στην κάμερα της παραγωγής, ανέφερε για τους συμπαίκτες της:«Ξύπνησα και έφτιαξα κάτι να φάω και ετοιμάζομαι να πάω σιγά σιγά στο αγώνισμα κι ακόμα σκέφτομαι τι να κάνω σήμερα. Από τη μία σκέφτομαι να μπω να παίξω για την πάρτη μου αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να παίξω για την πάρτη μου αλλά για την ομάδα. Τώρα θα μου πεις ποια ομάδα; Έλα ντε. Χαζή δεν είμαι και μπορώ να αντιληφθώ κάποια πράγματα όταν κάνουν πηγαδάκια και μιλάνε γύρω γύρω αλλά ειλικρινά τους γράφω εκεί που δεν πιάνει το μελάνι».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Nomads-Μαδαγασκάρη: Ενοχλημένη η Αλεξανδράκη-“Τους γράφω εκεί που δεν πιάνει το μελάνι”

Keywords
Τυχαία Θέματα