Nomads-Μαδαγασκάρη: Ενοχλημένη η Αλεξανδράκη-“Τους γράφω εκεί που δεν πιάνει το μελάνι”

Στο αποψινό επεισόδιο του Nomads-Μαδαγασκάρη o Σάββας Πούμπουρας ανακοίνωσε τον παίκτη που μπαίνει στους “Επίλεκτους”: «Ο παίκτης που θα μπει στην ομάδα των επίλεκτων είναι η Μαριάννα Καμαρωτάκη».

Στη συνέχεια ο παρουσιαστής ρώτησε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη πώς της φάνηκε το αποτέλεσμα και εκείνη αναφερόμενη στον Δημήτρη Κουκουρίκη, τόνισε: «Καταρχήν να πω ότι χάρηκα για τη Μαριάννα γιατί το αξίζει και με το παραπάνω. Όταν το ανακοίνωσες Σάββα μου κάπου εδώ πίσω ακούστηκε “Τι λες τώρα…”. Δεν μου αρέσει καθόλου όταν άνθρωποι προσπαθούν να ανέβουν πατώντας επί πτωμάτων μειώνοντας

τους άλλους και δεν κάνουν προσπαθούν οι ίδιοι από μόνοι τους να κάνουν πράξεις για να ανέβουν». Ο παίκτης φυσικά της απάντησε, λέγοντας της: «Ήταν καθαρά έκπληξη. Εγώ ήμουν τυπικός, τίμιος και σωστός πάντα στα λόγια μου».

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη κάνοντας δηλώσεις στην κάμερα της παραγωγής, ανέφερε: «Ξύπνησα και έφτιαξα κάτι να φάω και ετοιμάζομαι να πάω σιγά σιγά στο αγώνισμα κι ακόμα σκέφτομαι τι να κάνω σήμερα. Από τη μία σκέφτομαι να μπω να παίξω για την πάρτη μου αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι δεν μπορώ να παίξω για την πάρτη μου αλλά για την ομάδα. Τώρα θα μου πεις ποια ομάδα; Έλα ντε. Χαζή δεν είμαι και μπορώ να αντιληφθώ κάποια πράγματα όταν κάνουν πηγαδάκια και μιλάνε γύρω γύρω αλλά ειλικρινά τους γράφω εκεί που δεν πιάνει το μελάνι».

Δείτε τα σχετικά αποσπάσματα:

Διαβάστε ακόμη:

Αρραβωνιάστηκε γνωστή Ελληνίδα και το ανακοίνωσε μέσω Facebook!

Keywords
Τυχαία Θέματα