Οι celebrities με τα ωραιότερα μεσαίου μήκους μαλλιά που θα σας εμπνεύσουν!

Λίγο πριν την καραντίνα κόψατε τα μαλλιά σας σε bob και τώρα, αρκετούς μήνες μετά το μήκος τους είναι πλέον μεσαίο. Αν θεωρείτε πως δεν έχει τη σωστή φόρμα ή ότι δεν σας κολακεύει θα πρέπει να δείτε τις celebrities που ακολουθούν και να ζητήσετε από τον κομμωτή, σας να αντιγράψει εκείνο που σας ταιριάζει. 

Bella Hadid

Τα μεσαίου μήκους μαλλιά, σύμφωνα με τους ειδικούς, μπορεί να δείχνουν υπέροχα, αρκεί να έχουν τον σωστό κούρεμα. Τόσο το lob όσο και το

shag είναι τα δύο πιο γοητευτικά, κι εκείνα που θα σας βοηθήσουν να περάσετε ανώδυνα την περίοδο που χρειάζεται μέχρι να μακρύνουν και πάλι.

January Jones 

Το lob είναι κλασικό και μπορείτε να το υιοθετήσετε ανεξάρτητα από τον τύπο των μαλλιών σας ή το σχήμα του προσώπου. Ταιριάζει σε όλες. Επίσης μπορείτε να το χτενίσετε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και κυρίως έχετε τη δυνατότητα να μαζέψετε τα μαλλιά σας σε τέλεια up do.

Victoria Beckham

To shag από την άλλη, είναι το αγαπημένο κούρεμα των stars τους τελευταίους μήνες. Έρχεται κατευθείαν από τα  70’s και έξτρα όγκο και κίνηση που σημαίνει πως είναι κατάλληλο για όσες από εσάς έχετε λεπτά μαλλιά.

Zendaya

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Δείτε την Kaia Gerber πιο ξανθιά από ποτέ!

H Hailey Bieber έχει την καλύτερη ιδέα για το τέλειο eye make up look!

Keywords
Τυχαία Θέματα