Ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται»

Πριν λίγες ημέρες, η Ναταλία Γερμανού αποχαιρέτησε τους συνεργάτες της που δεν θα βρίσκονται μαζί της στην νέα τηλεοπτική σεζόν.

Για την ακρίβεια από την παλιά ομάδα, μόνο ο Κώστας Τσουρός συνεχίζει στο «Καλύτερα δε γίνεται».

Ο Παναγιώτης Χατζηδάκης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και η Φωτεινή Πετρογιάννη θα «κολυμπήσουν» σε νέα τηλεοπτικά νερά.

Νέα

επαγγελματικά νερά -ή σχεδόν νέα- είναι και για ένα από τα πρόσωπα που προστίθεται στην ομάδα της. Ο λόγος για την Εβελίνα Νικόλιζα, την τραγουδίστρια που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice και έκτοτε μας κρατά συντροφιά όχι μόνο μέσα από τα live της, αλλά και μέσα από το επιτυχημένο κανάλι της στο Youtube.

Η Youtuber έχει καθημερινή επαφή με τους followers της στο Instagram, ενώ συχνά μοιράζεται τόσο στιγμές της καθημερινότητάς της, όσο και προβληματισμούς της.

Πριν από δύο χρόνια η ίδια συμμετείχε στην τηλεοπτική εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί στις 10» με παρουσιαστές την Νικολέττα Ράλλη και τον Νίκο Αναδιώτη, ενώ το όνομά της συζητήθηκε πολύ και για άλλες εκπομπές.

Αρκετές ήταν οι προτάσεις που είχε και αυτή τη χρονιά, αλλά όπως δήλωσε η ίδια στο νέο της βίντεο στο Youtube ακολούθησε εκείνη που επιθυμούσε περισσότερο.

“Θα είμαι στο «Καλύτερα δεν γίνεται» στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη. Συζητήσαμε με διάφορα κανάλια για διάφορα πράγματα, αλλά τελικά θα κάνω νομίζω αυτό που ήθελα πιο πολύ από όλα. Έχει τρέξιμο πολύ. Δεν έχω ξαναυπάρξει σε αυτό το πόστο. Έχω ένα άγχος να αντεπεξέρθω και να κάνω αυτά που πρέπει να κάνω”, εξομολογήθηκε η Εβελίνα Νικόλιζα.

Διαβάστε ακόμα:

Σάσα Σταμάτη – Παύλος Βαρδινογιάννης: Χαλαρώνουν μαζί στην Μύκονο!

Μαρία Ηλιάκη: Με μονόπετρο στο χέρι! Φωτογραφίες!

Δημήτρης Μπέλλος – Μαρία Μπέη: Σε αυτή την τηλεοπτική εκπομπή θα μαγειρεύουν από τη νέα σεζόν!

Keywords
Τυχαία Θέματα