Οι beauty τεχνικές που πρέπει να μάθετε asap

Οι περισσότερες από εσάς έχετε περάσει αρκετές ώρες μπροστά από το υπολογιστή προκειμένου να μάθετε κάποιες beauty τεχνικές ώστε να βελτιώσετε το look σας. Το contouring ήταν από τις πρώτες που προσπαθήσατε να μάθετε και για όλα φταίει η Kim Kardashian φυσικά. Μερικές το πετύχατε σαν επαγγελματίες, οι υπόλοιπες τα παρατήσαμε μετά από αρκετές προσπάθειες.

Οι ειδικοί όμως επιμένουν πως υπάρχουν 3 beauty τεχνικές που πρέπει να

μάθετε asap. Αν όχι μέχρι το τέλος της χρονιάς, που έρχεται σε λίγες ημέρες, τουλάχιστον μέσα στο 2020.

Πως να απλώνετε το blush: Όσο απλό μας φαίνεται τόσο δύσκολο είναι κατά την εφαρμογή. Είναι όμως το προϊόν που μπορεί να τελειοποιήσει ή να καταστρέψει το μακιγιάζ σας. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι να έχετε ενυδατώσει σωστά και πλούσια την επιδερμίδα. Στη συνέχεια πρέπει να γνωρίζετε τους υποτόνους σας ώστε να επιλέξετε τη σωστή απόχρωση. Η make up artist Lucia Pica προτείνει στις γυναίκες με παστέλ απόχρωση δέρματος να απλώνουν ροζ αποχρώσεις blush ενώ εκείνες με πιο σκούρο δέρμα καλό είναι να επιλέγουν πορτοκαλί και magenta. O Sir John, make up artist της Beyonce με τη σειρά του επιμένει σε ένα και μόνο πράγμα: blend, blend, blend.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lucia Pica (@luciapicaofficial) στις 14 Φεβ, 2017 στις 6:30 πμ PST

Πως να εφαρμόζετε το toner: Πρόκειται για ένα αδικημένο προϊόν που οι περισσότερες από εμάς δεν το έχουμε συμπεριλάβει στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης. Μέγα λάθος, λένε οι ειδικοί. Επιβάλλεται και μάλιστα πρέπει να το απλώνουμε με συγκεκριμένο τρόπο. Όσο περισσότερη ώρα κάνουμε να το εφαρμόσετε τόσο καλύτερα θα λειτουργήσει το προϊόν που ακολουθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή η τονωτική λοσιόν ενισχύει και αναζωογονεί τα αφυδατωμένα κύτταρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη S I R J O H N (@sirjohn) στις 24 Μάρ, 2019 στις 10:36 πμ PDT

Πως να απλώνετε το ρευστό φον ντε τεν: Κι όμως, οι make up artists θεωρούν πως δεν το κάνουμε σωστά. Όπως συμβαίνει και με το blush, θα πρέπει να έχουμε μια πλούσια ενυδατωμένη επιδερμίδα. Απλώνετε την ενυδατική σας κρέμα κάνοντας απαλό μασάζ. Στη συνέχεια επιβάλλεται η εφαρμογή του primer με επιμονή στα σημεία που παρουσιάζουν λιπαρότητα και κατ’ επέκταση γυαλάδες. Τότε μόνο είναι έτοιμο το δέρμα για το φον ντε τεν.

Διαβάστε ακόμη:

Η Selena Gomez έκοψε τα μαλλιά της και το Instagram πήρε φωτιά

Αν δεν θέλετε να κόβετε πολύ συχνά τα μαλλιά σας λόγω της ψαλίδας δείτε τι πρέπει να κάνετε

Keywords
Τυχαία Θέματα