Οι beauty κανόνες που θα σπάσετε τη φετινή χρονιά!

Το 2020 ήταν μια ξεχωριστή χρονιά που θα θυμάστε για πάντα. Η καθημερινότητα άλλαξε και όλοι μας έπρεπε να ακολουθήσουμε πιστά τους νέους κανόνες ώστε να παραμείνουμε εμείς και οι δικοί μας άνθρωποι ασφαλείς και υγιείς. Και συνεχίζουμε.

Η νέα χρονιά είναι εδώ, είμαστε αισιόδοξες πως όλα σύντομα θα αρχίσουν να παίρνουν την παλιά τους μορφή αλλά παραμένουμε σπίτι και προσέχουμε.

Και μέσα σε όλες τις αλλαγές υπήρξαν κι εκείνες που είχαν να κάνουν με την ομορφιάς. Μάθαμε να βάφουμε μόνες τα μαλλιά και κάποιες από εσάς

τολμήσατε να τα κόψετε.

Δημιουργήσατε το τέλειο μανικιούρ και περιποιηθήκατε την επιδερμίδα σας σε βάθος. Και τώρα έρχονται οι beauty experts να σας ζητήσουν να σπάσετε beauty κανόνες χρόνων.

Πιστέψτε μας, θα ξετρελαθείτε και θα απελευθερωθείτε ταυτόχρονα. Ποιοι είναι αυτοί; Δείτε τους στη συνέχεια:

Οι έντονες αποχρώσεις στα χείλη είναι μόνο για τις βραδινές εμφανίσεις: Όχι φέτος. Στο πρώτο lockdown αφήσατε τα χείλη σας χωρίς χρώμα και θεωρήσατε πως κάτω από τη μάσκα μόνο το lip balm επιτρέπετε.

Τώρα όμως θα απλώσατε τις πιο έντονες ή σκούρες αποχρώσεις χωρίς δεύτερη σκέψη και θα τις συνδυάσετε με το πιο εξεζητημένο eye make up look.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist | Vancouver (@benkobeauty)

Φοράτε άρωμα λίγο πριν βγείτε από το σπίτι: Μείνατε και συνεχίζετε να μένετε μέσα όμως και αυτό δεν θα σας περιορίσει. Θα ξεκινήσετε την ημέρα σας με το αγαπημένο σας άρωμα το πρωί. Κι αν είναι μια έντονη εσάνς τότε απλά θα το αντικαταστήσετε με μια πιο ελαφριά και λουλουδένια.

Το glitter είναι κατάλληλο για τις γιορτινές εμφανίσεις μόνο: Και τώρα μπορείτε ελεύθερα να ουρλιάξετε από τη χαρά σας. Το απλώνετε όποια εποχή και ώρα της ημέρας θέλετε.

Είπαμε πως όλα επιτρέπονται όσον αφορά στο μακιγιάζ ματιών και σ’ αυτά συμπεριλαμβάνεται και το glitter.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Makeup Artist Patrick Ta (@patrickta)

Απλώνετε το κονσίλερ κάτω από τα μάτια μόνο: Οι beauty experts καταρρίπτουν και αυτό τον μύθο. Εκτός από τους μαύρους κύκλους και τις δυσχρωμίες, φέτος θα ακολουθήσετε το παράδειγμα της Bella Hadid που σχηματίζει μια ευθεία που ξεκινά από την εξωτερική γωνία του ματιών με φορά προς το μέτωπο χαρίζοντας την τέλεια πινελιά λάμψης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid)

Το blush είναι για τα ζυγωματικά: Το απλώνετε και στα μάτια, δημιουργώντας το τέλειο μονοχρωματικό look. Αλλά και για να κάνετε contouring.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Τα beauty trends που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες!

Αυτό είναι το σχήμα που κάνει τα δάχτυλα αλλά και όλα τα χρώματα και nail art designs να δείχνουν τέλεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα