Οι Bella Hadid και Kendall Jenner υιοθετούν τα πιο hot prints σε βραδινή τους έξοδο

Η Kendall Jenner και η Bella Hadid είναι δύο από τα πιο γνωστά μοντέλα παγκοσμίως και είναι και πολύ καλές φίλες. Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός τις τσάκωσε σε κοινή τους έξοδο στο Miami και επέλεξαν και οι δύο να ακολουθήσουν την ίδια τάση. Οι δύο γυναίκες φόρεσαν δυναμικά prints που συνδύασαν με μαύρα πέδιλα και shoulder bags.

Η Kendall Jenner φόρεσε ένα μίντι φόρεμα με animal prints και ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πέδιλα με χαμηλό τακούνι και μαύρο τσαντάκι. Τα animal prints που αγαπάμε φέτος τον χειμώνα είναι πολλά και το zebra print είναι σίγουρα ένα από τα πιο δημοφιλές.

Tip! Αν το επιλέξεις κι εσύ στα everyday look σου, ακολούθησε το παράδειγμα της Kendall Jenner και μείνε ουδέτερη στα υπόλοιπα αξεσουάρ.

Η Bella Hadid υιοθετεί και αυτή με τη σειρά της την τάση με τα έντονα και δυναμικά prints και συγκεκριμένα φοράει μίντι φούστα που συνδυάζει με ασορτί crop πουκάμισο και μαύρα πέδιλα που δένουν γύρω από το πόδι. Η Bella ολοκληρώνει το look της με statament μακριά σκουλαρίκια, πράσινο τσαντάκι και κολιέ στον λαιμό.

Tip! Φέτος είναι huge τάση και τα ρούχα που φοριούνται ως σετ και αυτό είναι ένα trend που θα δοκιμάσουμε αυτή τη σεζόν σε μεγάλο βαθμό τόσο στα πιο casual όσο και στα πιο επίσημα look μας.

Τόλμησε να προσθέσεις δυναμικά prints στις εμφανίσεις σου μέσα στην πόλη και μην φοβηθείς να πειραματιστείς με τα χρώματα και τα σχέδια.

Ποιο από τα δύο look των δύο μοντέλων σου αρέσει περισσότερο;

© MEGA/ GC Images / Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε περισσότερα:

ΑΥΤΟΣ είναι ο λάθος και ο σωστός τρόπος για να δένεις τη ζώνη του παλτό σου (VIDEO)

Η Elsa Hosk φοράει το παντελόνι που θέλουμε οπωσδήποτε να προσθέσουμε στη χειμερινή μας ντουλάπα

10+1 chunky πουλόβερ από τα Zara που «μυρίζουν» Χριστούγεννα

Keywords
Τυχαία Θέματα