Ανδριάνα Μπάμπαλη: «Δεν ήταν στο χέρι μου να αποκτήσω παιδιά -Πολλές φόρες ο κόσμος ρωτάει αδιάκριτα»

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα και τον δημοσιογράφο, Κώστα Τσουρό παραχώρησε συνέντευξη το πρωί της Πέμπτης (18/11) η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

Η ίδια μίλησε, μεταξύ άλλων, και και το θέμα της απόκτησης παιδιού, λέγοντας πως μπορεί κάποιος να μην κάνει, όχι γιατί δεν το επιθυμεί ,αλλά γιατί μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας που να μην του το επιτρέπει.

«Αυτό είναι κάτι το οποίο δεν ήταν δυστυχώς στο χέρι μου, δεν μας έκατσε που λένε… Οπότε συνεχίζουμε γιατί συμβαίνουν

και αυτά. Πολλές φορές, ο κόσμος μπορεί να ρωτήσει αδιάκριτα και καλό είναι να ξέρεις πριν ότι υπάρχουν και άλλοι λόγοι που κάποιος δεν κάνει παιδιά. Όχι επειδή βαριέται, η επειδή θέλει να κάνει καριέρα. Μπορεί να έχει υπάρχει και ένα θέμα υγείας. Από πολύ νεαρή ηλικία γνωρίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα, όμως του δουλεύω πολλά χρόνια με τον εαυτό μου και το δέχτηκα», δήλωσε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια και ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Δεν με στεναχωρεί πια. Γιατί και χωρίς παιδία η ζωή είναι ωραία».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε επίσης:Ο Νίκος Μπάρκουλης ξεσπά: «Εφόσον η Δέσποινα Βανδή κατάλαβε, οι υπόλοιπο γιατί έγιναν κριτές;»Συγκινεί ο Νίκος Μουτσινάς: «Όταν πέθανε η μητέρα μου πέρασα το πένθος στον αέρα – Δεν έπρεπε»Γρηγόρης Αρναούτογλου για τον κορονοϊό: «Ήταν δύσκολη η πρώτη νύχτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα