H Fashion Editor του Faysbook.gr σου αποκαλύπτει με βίντεο όλα τα tips για μαλλιά που δεν φριζάρουν ποτέ!

Έχω έναν λόγο για να αγαπώ το φθινόπωρο και έναν λόγο για να τον…μισώ! Λατρεύω τα ρούχα, τα λεπτά πουλοβεράκια, τα raincoats και τα combat boots που θα φορέσω όλες τις δροσερές και βροχερές μέρες αλλά απεχθάνομαι τα φριζαρισμένα μαλλιά που αναγκαστικά υιοθετούσα σαν hair look όλα τα περασμένα χρόνια. Έκανα την έρευνά μου, διάβασα τα βιβλία μου, δοκίμασα άπειρα προιόντα και κατέληξα. Σήμερα σας μεταδίδω τη «σοφία» μου και όλα τα μυστικά για να απαλλαγείτε και εσείς μια και καλή από τα ατίθασα

και φριζαρισμένα μαλλιά.

Το brand που πλέον εμπιστεύομαι τυφλά για τη μείωση και εξαφάνιση του φριζαρίσματος είναι το TRESemmé μια αγαπημένη εταιρία που μας βοηθάει να αποκτήσουμε λαμπερά και λεία μαλλιά, δίνοντας στα μαλλιά μας την αίσθηση του … κομμωτήριου!

Εδώ και ένα χρόνο το TRESemmé στην Ελλάδα καλύπτει τις ανάγκες στα μαλλιά μας, χαρίζοντας επαγγελματικό αποτέλεσμα στο σπίτι μας. Η σειρά TRESemmé Keratin Smooth είναι ειδικά σχεδιασμένη για μαλλιά λαμπερά, ευκολοχτένιστα, που δεν φριζάρουν. Ολόκληρη η σειρά περιέχει μια ελαφριά φόρμουλα που ελέγχει το φριζάρισμα για έως και 72 ώρες και σας χαρίζει λαμπερά και λεία μαλλιά που δεν λαδώνουν.

Για να σε βοηθήσω να ακολουθήσεις μαζί μου όλα τα βήματα για λεία και όχι φριζαρισμένα μαλλιά επανέλαβα στα παρακάτω βίντεο όλη τη διαδικασία που κάνω μόνη μου όταν θέλω να περιποιηθώ σωστά τα μαλλιά μου. Είσαι έτοιμη να μάθεις τα μεγαλύτερα μυστικά και τις συμβουλές που χρησιμοποίησα από τους κορυφαίους hair experts στις εβδομάδες μόδας;

Step 1

Mπορεί να θεωρείς πως η σωστή περιποίηση μαλλιών ξεκινάει με το σαμπουάν αλλά για μαλλιά που δεν φριζάρουν θα πρέπει να ακολουθήσεις πιστά όλα τα κόλπα και τα tricks που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τέλειο αποτέλεσμα. Η επιλογή της βούρτσας των μαλλιών σου είναι σημαντική υπόθεση. Άλλωστε τελευταίο πράγμα που θέλεις, αν προσπαθείς να τιθασεύσεις το φριζάρισμα, είναι μια βούρτσα που σπάει τις άκρες. Γι΄αυτό δοκίμασε μια βούρτσα με φυσική τρίχα. Οι βούρτσες με φυσική τρίχα δεν είναι μόνο απαλές, διανέμουν επίσης τα φυσικά λιπαρά των μαλλιών καλύτερα από τις βούρτσες με συνθετική τρίχα, με αποτέλεσμα να μειώνεται το φριζάρισμα. Ο τρόπος που βουρτσίζεις τα μαλλιά σου είναι εξίσου σημαντικός με το εργαλείο που τα βουρτσίζεις. Ίσως σου φανεί ανάποδο, αλλά το βούρτσισμα των μαλλιών από κάτω προς τα πάνω βοηθά τις τρίχες να ξεμπερδέψουν πιο εύκολα, μειώνοντας τη ζημιά και το σπάσιμο που προκαλεί το σκληρό βούρτσισμα με φορά από πάνω προς τα κάτω.

Συνέχισε την περιποίηση με το σαμπουάν που σου προτείνω και δεν είναι άλλο από το TRESemmé Keratin Smooth Shampoo. Άπλωσε μια μεγάλη δόση TRESemmé Keratin Smooth σε βρεγμένα μαλλιά. Κάνε απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και τις ρίζες με τα δάχτυλά σου, μέχρι να δημιουργηθεί σαπουνάδα. Στη συνέχεια, ξέβγαλε και συνέχισε με το conditioner Keratin Smooth, για να καταπολεμήσεις το φριζάρισμα και να χαρίσεις απαλότητα στα μαλλιά σου.

Tip! Για να ελέγξεις το φριζάρισμα θα πρέπει να χρησιμοποιείς ελαφριά conditioner και μην αγοράζεις βαριά προϊόντα styling.

Step 2

Για πιο εντατική θεραπεία, χρησιμοποιώ πάντα τη μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης της σειράς Keratin Smooth, για ενυδατωμένα και απαλά μαλλιά. Εφάρμοσε μια γενναία ποσότητα, μετά το λούσιμο σε βρεγμένα μαλλιά και άφησέ την να δράσει για 3-5 λεπτά, έπειτα ξέβγαλε καλά.

Με εκχύλισμα Κερατίνης και έλαιο Marula από την Αφρική, η μάσκα TRESemme Keratin Smooth μου χαρίζει 5 οφέλη απαλότητας σε ένα μόνο σύστημα που αντιστέκεται στο φριζάρισμα, απομακρύνει τους κόμπους, ενισχύει τη λάμψη, προσθέτει απαλότητα και τιθασεύει. Εγώ προσωπικά εφαρμόζω τη μάσκα μια φορά την εβδομάδα ώστε να πετυχαίνω στα μαλλιά μου μια πιο βαθιά θεραπεία.

Extra tip! Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη μάσκα Keratin Smooth και λίγο πριν κοιμηθείς ως μάσκα ύπνου. Εφάρμοσε τη μάσκα σε στεγνά μαλλιά και άφησέ την να δράσει όλη τη νύχτα. Το πρωί ξέβγαλέ την και λούσου κανονικά.

Get the TRESemmé feelingStep 3

Πριν ξεκινήσω να στεγνώνω τα μαλλιά μου απλώνω το σπρέι κατά της θερμότητας Keratin Smooth Heat Protection μέχρι και στους 230 βαθμούς. Κράτησε το σπρέι σε απόσταση 10-15 εκατοστών από τα μαλλιά και ψέκασε παντού.

Step 4

Στη συνέχεια στεγνώνω τα μαλλιά μου με πιστολάκι, ρυθμίζοντάς το στον κρύο αέρα – με αυτόν τον τρόπο περιορίζω την απώλεια υγρασίας κατά το styling.

Ποιο είναι το δικό μου μυστικό κατά του φριζαρίσματος; Μόλις στεγνώσουν τα μαλλιά μου εφαρμόζω ελάχιστη ποσότητα μάσκας πάνω σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών, για απόλυτο έλεγχο του φριζαρίσματος.

Στη συνέχεια κάνω το styling που επιθυμώ και μόλις τελειώσω ολοκληρώνω το κλείδωμα του φριζαρίσματος με το λάδι Keratin Shine που θα προστατέψει τα μαλλιά μου από το φριζάρισμα για 72 ώρες!

Τα προιόντα που χρησιμοποίησα για υπέροχα μαλλιά χωρίς καθόλου φριζάρισμα!

Τα συγκεκριμένα tips έχουν γίνει πλεόν ρουτίνα για εμένα, ειδικά τους φθινοπωρινούς και χειμερινούς μήνες που λόγω της βροχής τα μαλλιά μπορεί να φριζάρουν πιο εύκολα. Ακολούθησέ τα και σου υπόσχομαι θα σου προσφέρουν hairstyles που θα είναι πανομοιότυπα με αυτά του κομμωτηρίου!

To TRESemmé καθορίζει τα μαλλιά σου, τα υπόλοιπα είναι στο χέρι σου!

Facebook: TRESemmeGreece Ιnstagram: tresemmegreece

Keywords
Τυχαία Θέματα