Οι 5 παλέτες σκιών που μπορείτε να χρησιμοποιείτε καθημερινά τους επόμενους μήνες

Το χειμώνα το μακιγιάζ επιβάλλεται να είναι πιο προσεγμένο και “bold”. Οι ματ υφές και το έντονο ή πολύ σκούρο χρώμα στα χείλη είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις. Η πούδρα παίρνει και πάλι τη θέση της στο νεσεσέρ σας ενώ το βλέμμα αποκτά ένταση που δημιουργείτε με σκιές ματ, ιριδίζουσες ή ακόμη και με glitter ειδικά τις ημέρες των γιορτών. Όσο αφορά τις αποχρώσεις οι επιλογές είναι αμέτρητες: Nude, πολύ σκούρες όπως

μοβ και μαύρο, κόκκινες, ροδακινί (ναι και το χειμώνα), φωτεινές πράσινες, γκρίζες, ροζ και κίτρινες. Και η λίστα δεν έχει τελειωμό.

Όπως καταλαβαίνετε ήρθε η ώρα να αποκτήσετε την παλέτα σκιών που περιέχει τις αγαπημένες σας αποχρώσεις και να τη χρησιμοποιείτε καθημερινά. Ναι επιτρέπεται και το πρωί στο γραφείο αρκεί να είναι η κατάλληλη. Οι περισσότερες παλέτες περιλαμβάνουν αρκετές αποχρώσεις έτσι ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε όλα τα looks που επιθυμείτε.

Εμείς θα σας προτείνουμε να ακολουθήσετε τη μεγαλύτερη τάση του φθινοπώρου που είναι το total μονoχρωματικό look που θέλει να συνδυάζετε τις αποχρώσεις στο μακιγιάζ με τα ρούχα σας.

Σας αποκαλύπτουμε τις αγαπημένες μας παλέτες σκιών κι εσείς θα επιλέξετε εκείνη που σας ταιριάζει περισσότερο.

Anastasia Beverly Hills Jackie Aina Eyeshadow Palette: Περιλαμβάνει 14 διαφορετικές αποχρώσεις που ξεκινούν από nude ματ και ιριδίζουσες μέχρι μπορντό, πράσινο, χρυσό και ροζ.

Chanel Les Beiges Healthy Glow Natural Eyeshadow Palette: Κατάλληλη για όσες από εσάς λατρεύετε το γήινο και φυσικό φινίρισμα. Είναι ότι ωραιότερο για τις καθημερινές εμφανίσεις στο γραφείο αλλά και στα parties.

Huda Beauty Emerald Obsessions Eyeshdaow Palette: Ο συνδυασμός πράσινου με καφέ-χρυσό είναι ο πιο εντυπωσιακός. Μια πινελιά στο πάνω βλέφαρο είναι τέλεια το πρωί ενώ στις βραδινές σας εμφανίσεις θα αποκτήσετε βλέμμα που θυμίζει πολύτιμους λίθους.

Maybelline New York Lemonade Craze Eyeshadow  Palette: Αποχρώσεις που συνδυάζονται τέλεια μεταξύ τους. Απαλό ροζ, καφέ και κίτρινες που θα λατρέψετε.

Urban Decay Naked Heat Palette: Η παλέτα με τις μεγαλύτερες πωλήσεις. Περιέχει σκιές που κινούνται μεταξύ πορτοκαλί και bronze.

Κεντρική photo: Victor Virgile/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Dry shampoo: Το κατάλληλο προϊόν αν θέλετε τα μαλλιά σας να δείχνουν κάθε μέρα φρεσκολουσμένα

Τα ωραιότερα hairstyles του Φθινοπώρου τα είδαμε στο Instagram

Keywords
Τυχαία Θέματα