Μαρίνα Γρηγορίου: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model 2 οι διαγωνιζόμενες πέρασαν από το πρώτο τους casting, με πελάτες 12 νέες σχεδιάστριες της social media εποχής. Η κάθε σχεδιάστρια αναζητούσε τη δική της ambassador για τις δημιουργίες της, προκειμένου να ποζάρει στον φακό του Άγγελου Ποταμιάνου σε στοά του ιστορικού κέντρου.

Στο πλατό, οι κριτές έπρεπε να διακρίνουν

ποιο μοντέλο εκπροσώπησε επάξια το δικό της brand, αλλά και ποια θα αποχωρούσε από το ριάλιτι. Οι τέσσερις κριτές αποφάσισαν πως η Μαρίνα Γρηγορίου δεν τα πήγε καθόλου καλά και έτσι έκριναν πως πρέπει να βγει εκτός παιχνιδιού.

Λίγο αργότερα από την προβολή του επεισοδίου η ίδια ανάρτησε μια φωτογραφία της από το GNTM γράφοντας στους διαδικτυακούς της φίλους που την γέμισαν όμορφα μηνύματα:

«Κάθε τέλος μια νέα αρχή….νιώθω πολύ όμορφα για αυτή την εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω… σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα όμορφα μηνύματα σας..μου δίνουν απίστευτη χαρά…θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά..Πάντα να χαμογελάτε και να πιστεύετε σε εσάς! #gntm2019 #gntm»

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Κάθε τέλος μια νέα αρχή….νιωθω πολύ όμορφα για αυτή την εμπειρία που είχα την τύχη να ζήσω… σας ευχαριστώ παρά πολύ όλους για τα ομορφα μηνύματα σας..μου δίνουν απίστευτη χαρά…θα απαντήσω σε όλους ξεχωριστά..Πάντα να χαμογελάτε και να πιστεύετε σε εσάς! #gntm2019 #gntm

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 1st RunnerUp MISS HELLAS 2018 (@marina_grigoriou_) στις 12 Νοέ, 2019 στις 2:29 μμ PST

Διαβάστε ακόμα:

Έγκυος η Φλορίντα Πετρουτσέλι!

Δέσποινα Καμπούρη: “Ένας τύπος προσπάθησε να με παρενοχλήσει όταν ήμουν…”

GNTM: Η πτώση της Μαρίας στο πλατό-“Πάγωσαν” οι κριτές

Keywords
Τυχαία Θέματα