Τα προϊόντα για τα χέρια και τα νύχια που θα κάνουν το μανικιούρ σας να δείχνει άψογο

Μπορεί ακόμη η θερμοκρασία να είναι υψηλή και να μην έχουμε φορέσει μπότες και βαριά πανωφόρια αλλά ο χειμώνας έρχεται και πρέπει να πάρετε τα μέτρα σας. Η κρέμα χεριών πρέπει να πάρει μια μόνιμη θέση στην τσάντα σας ώστε το δέρμα να είναι πλούσια ενυδατωμένο και να μην έχετε αίσθηση τραβήγματος. Παράλληλα όμως είναι απαραίτητο να φροντίσετε τα χέρια και την περιοχή των νυχιών ώστε το μανικιούρ σας να δείχνει άψογο. 

Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα. Εσείς γνωρίζετε τι πρέπει να κάνετε.

Nivea Creme: Κλασική, εμβληματική και αγαπημένη. Είναι το προϊόν που υπήρχε πάντα στο ντουλάπι του μπάνιου

αφού το χρησιμοποιούσε η μητέρα σας για να να προσφέρει super ενυδάτωση τόσο σ’ εσάς όσο και στην ίδια.

Dior Huile Abricot: Λάδι περιποίησης και ενυδάτωσης των νυχιών σε trevel size.

Burt’s Βees Cuticle Cream Lemon Butter: Περιποιείται την περιοχή γύρω από τα νύχια χάρη στη βιταμίνη Ε που υπάρχει στη σύνθεση της. Ταυτόχρονα όμως έχει υπέροχο άρωμα λεμονιού που χαρίζει μια έντονη αίσθηση φρεσκάδας.

Kiehl’s Lavender Richly Hydrating Scented Hand Cream: Μια κρέμα χεριών με βελούδινη υφή. Περιέχει στη σύνθεση της βιταμίνη Ε και shea butter που αναδομεί και χαρίζει πλούσια ενυδάτωση στα χέρια. Επίσης, έχει τέλειο άρωμα λεβάντας.

Sephora Aloe Vera Hand Mask: Μάσκα χεριών με aloe vera που χαρίζει έξτρα περιποίηση στα χέρια σας. Κατάλληλη, ειδικά για τις γιορτινές μέρες που θέλετε το μανικιούρ σας να είναι λαμπερό και τέλειο.

Aveda Hand Relief Hand Cream: Περιέχει 95% φυσικά συστατικά και μυρίζει υπέροχα χάρη στο οργανικό πορτοκάλι και τον ευκάλυπτο που περιέχει.

Vaseline Intensive Care Hand Cream Healthy Hands & Stronger Nails: Μια απαλή φόρμουλα που φροντίζει το δέρμα των χεριών και χαρίζει δύναμη στα νύχια.

Lanolips Lano Coconutter Hand Cream Intense: Πρόκειται για μία πολύ ανάλαφρη σύνθεση με το ωραιότερο άρωμα καρύδας ever. Είναι τέλεια για την περιοχή των νυχιών ενώ μπορείτε άφοβα να την απλώσετε σε γόνατα και αστραγάλους.

Κεντρική photo: Amanda Edwards/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα αποκτήσετε το ιριδίζον nail look της Joey King ακολουθώντας δύο απλά βήματα

Το ρετρό τρικ της Millie Bobby Brown που κάνει τα μάτια της να δείχνουν πιο λαμπερά και μεγάλα

Keywords
Τυχαία Θέματα