Οι 5 αποχρώσεις που είδαμε στα Emmy Awards και θα φορεθούν πολύ όλο το Φθινόπωρο

Τα βραβεία Emmy πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής και ακόμα δεν μπορούμε να συνηδειτοποιήσουμε πόσες υπέροχες εμφανίσεις είδαμε από αγαπημένες stars. Οι celebrities που περπάτησαν στο κόκκινο χαλί έκαναν αρκετές τολμηρές εμφανίσεις και κατάφεραν να μας κερδίσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές. Ποια είναι τα χρώματα που ξεχώρισαν και θα φορεθούν πολύ και το φθινόπωρο που διανύουμε;

Πράσινο

Οι ειδικοί αναγνωρίζουν το πράσινο ως το πιο hot χρώμα για το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα του 2021/ 2022.

Η Yara Shahidi φόρεσε μια εκπληκτική τουαλέτα σε έντονο πράσινο από τον οίκο Dior και κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις.

View this post on Instagram

A post shared by Yara (يارا) Shahidi (@yarashahidi)

Κίτρινο

H Anya Taylor Joy φόρεσε μια τουαλέτα Dior Haute Couture την οποία μάλιστα σχεδίασε η ίδια με τη βοήθεια της σχεδιάστριας Maria Grazia Chiuri. Η γνωστή ηθοποιός επέλεξε ένα χρώμα που επίσης θα φορεθεί πολύ φέτος και δεν είναι άλλο από το κίτρινο.

View this post on Instagram

A post shared by Anya Taylor-Joy (@anyataylorjoy)

Neon

Mπορεί να θεωρούσαμε πως το neon κίτρινο είναι ένα χρώμα που θα φορέσουμε μόνο το καλοκαίρι αλλά πολλές stars με τις εμφανίσεις τους μας έχουν διαψεύσει. Το neon παραμένει και το φθινόπωρο και έρχεται για να δώσει χρώμα στις εμφανίσεις μας. Η Michaela Coel πόζαρε στα Emmy με φόρεμα Christopher John Rogers.

View this post on Instagram

A post shared by Michaela Coel Web (@michaelacoelweb)

Κόκκινο

H πάντα κομψή και υπέροχη Tracee Ellis Ross επέλεξε για τη βραδιά ένα κόκκινο φόρεμα Valentino Haute Couture και μας κέρδισε από το πρώτο λεπτό. Το κόκκινο είναι ένα χρώμα άλλωστε που πάντα βλέπουμε σε σημαντικά events στο Hollywood. Είναι επίσης ένα χρώμα που θα φορέσουμε πολύ όλη τη σεζόν.

View this post on Instagram

A post shared by Tracee Ellis Ross (@traceeellisross)

Mαύρο

Η Ellen Pompeo με μαύρη ολόσωμη φόρμα από Elie Saab κατάφερε να μας εντυπωσιάσει για μια ακόμα φορά. Άλλωστε το μαύρο αποτελεί σταθερή αξία για κάθε εκδήλωση και είναι ένα χρώμα που πάντα αγαπάμε να φοράμε.

View this post on Instagram

A post shared by grey’s anatomy

Keywords
Τυχαία Θέματα