Δήμητρα Κατσαφάδου: Μας συστήνει τον άνδρα που βρίσκεται πάντα στο πλευρό της

Ένα πολύ δικό της άνθρωπο θέλησε να συστήσει στο κοινό η Δήμητρα Κατσαφάδου. Η γνωστή επιχειρηματίας μπορεί να ακολουθείται από χιλιάδες ανθρώπους στο Instagram, ωστόσο σπάνια το χρησιμοποιεί για προσωπικούς λόγους, αφού προτιμά μέσω αυτού να επικοινωνεί τη δουλειά της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Δήμητρα Κατσαφάδου θέλησε να μας γνωρίσει τον μικρότερο αδερφό της, ο οποίος πάντα βρίσκεται στο πλευρό της και τη στηρίζει σε οτιδήποτε κάνει.

«Για να σε φτάσω πλέον σηκώνομαι στις

μύτες των ποδιών μου!!! Έγινες 2 μέτρα!!! Ποτέ δεν βγήκες μπροστά στις κάμερες, ποτέ δεν έδειξες τη δύναμή σου ολοφάνερα, παρά μόνο βουβά και αθόρυβα… Ήσουν ο πρώτος που πήγαινες με το μηχανάκι τις πρώτες μου κρέμες από την κατσαρόλα!!!

Ήσουν ο πρώτος που με πίστεψε γιατί μου έχεις παθολογική αδυναμία… Ήσουν εκείνος που κουβάλαγες τις κρέμες από το εργαστήριο με τις κουρτίνες, στο πρώτο μου κατάστημα του Πειραιά!!! Είσαι και θα είσαι ο πρώτος στην οικογένειά μας αλλά και στην καρδούλα μου!!!

Είσαι και θα είσαι ο ήρωάς μου που με προστατεύει πάντα!!! Αν και ο μικρότερος κατά σειρά ηλικιακά, είσαι ο μεγαλύτερος μάγκας που έχω γνωρίσει ΠΟΤΕ! Με τέτοια πρότυπα ποιος να συγκριθεί μαζί σου αδερφέ μου???», σημείωσε η Δήμητρα Κατσαφάδου.

Δείτε τη φωτογραφία:

Διαβάστε ακόμα:

GNTM 4: Απότομη προσγείωση από τα σχόλια των κριτών – «Χάλασες τη φρεσκάδα σου»

GNTM 4: Ο 24χρονος συγκλόνισε με τις ιστορίες ζωής και πέρασε στην επόμενη φάση

GNTM 4: Οι κριτές και ο Γιώργος Καράβας έδειξαν τη νικήτρια – Η εντυπωσιακή εμφάνισή της

Keywords
Τυχαία Θέματα