Emmy Awards 2021: Όσα θέλεις να ξέρεις για το εντυπωσιακό beauty look της Anya Taylor-Joy!

Και ενώ δεν προλάβαμε ακόμη να εμπεδώσουμε τα beauty looks που μας ενθουσίασαν στο Met Gala 2021, ήρθαν τα Emmy Awards 2021 για να φέρουν νέο, hot υλικό κατευθείαν από το red carpet. Στην 73η Τελετή Απονομής των Βραβείων Emmy θριάμβευσε τόσο η σειρά του Netflix “The Queen’s Gambit” (κερδίζοντας το βραβείο της καλύτερης μίνι-σειράς) όσο και η ίδια η πρωταγωνίστριά της, που μαγνήτισε όλα τα βλέμματα χάρη

στην αιθέρια, φωτεινή παρουσία της!

Η Anya Taylor-Joy  έκανε όλες τις σωστές κινήσεις για ένα classy, αριστοκρατικά sexy και λαμπερό look που ήταν αναμφίβολα από τα καλύτερα που είδαμε. Από την αποκαλυπτική αλλά και τόσο κομψή εξώπλατη τουαλέτα του οίκου Dior μέχρι το “γλυπτό” χτένισμa και την αλαβάστρινη επιδερμίδα της, τα πάντα επάνω της ήταν έτσι μελετημένα που να καθηλώνουν το βλέμμα. – ανάμεσα σε αυτά, και το εκπληκτικό κόκκινο κραγιόν της, σε απόχρωση ιδανική για μια red carpet εμφάνιση!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgie Eisdell (@georgieeisdell)

H make-up artist Georgie Eisdell που επιμελήθηκε το  μακιγιάζ της Anya Taylor-Joy για το event με προϊόντα Dior Beauty, αποκάλυψε στο προφίλ της στο Instagram ότι το συγκεκριμένο κραγιόν είναι το Christian Dior Rouge Liquid Matte στην απόχρωση 999: ένα κραγιόν σε φωτεινό κόκκινο χρώμα με ματ φινίρισμα, που κολακεύει ιδιαίτερα τις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Οι βλεφαρίδες της τονίστηκαν και απέκτησαν έξτρα όγκο με την μάσκαρα Diorshow σε απόχρωση 090 Pro Black, όπως έγραψε η calebrity makeup artist. Στα μαλλιά, ο hair stylist Gregory Russell επιμελήθηκε αριστοτεχνικά ένα κομψό, περίτεχνο updo που αποκάλυπτε ιδανικά τον όμορφο, μακρύ λαιμό της Anya Taylor-Joy. Όσο για τα νύχια, η διάσημη nail artist Kim Truong, δημιούργησε το απόλυτο mani, ζωγραφίζοντας με το χέρι μικροσκοπικά, λευκά πιόνια πάνω στο εκτυφλωτικό κίτρινο βερνίκι της ηθοποιού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Truong (@kimkimnails)

«Αυτή η γυναίκα με αφήνει άφωνη, η ευγένειά της, η ομορφιά και το αδιαμφισβήτητο ταλέντο της» έγραψε η  Georgie Eisdell στο σχετικό post στο Instagram ενώ το βίντεο που ανέβασε αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε το beauty look της ηθοποιού, την δείχνει κυριολεκτικά ν’ ακτινοβολεί!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgie Eisdell (@georgieeisdell)

Cover photo: Instagram/anyataylorjoy

Διαβάστε ακόμα: 

Emmy Awards 2021: Αυτή είναι η λίστα με τους φετινούς νικητές!

Emmy Awards 2021: Η ultra chic εμφάνιση της Kate Winslet στο κόκκινο χαλί!

Rita Ora: Ποιο beauty tool πήρε μαζί της στο Met Gala;

Keywords
Τυχαία Θέματα