Οι 2 beauty συνήθειες της Meghan Markle που πρέπει να ακολουθήσετε ΤΩΡΑ!

Η Meghan Markle έφυγε από τη Μεγάλη Βρετανία και το πρωτόκολλο του Παλατιού και απελευθερώθηκε. Δεν υπάρχει πλέον λόγος να ακολουθεί τους αυστηρούς beauty κανόνες σε κάθε της έξοδο.

Τώρα βρίσκεται με τον αγαπημένο της και το παιδί τους στην California, φοράει το αγαπημένο της casual outfit, αφήνει τα μαλλιά της ελεύθερα και βάφει τα νύχια της με τα αγαπημένα της χρώματα. 

Η Markle αν και δεν αγαπάει το βαρύ μακιγιάζ και τα επιτηδευμένα χτενίσματα

έχει πάντα άψογη και λαμπερή επιδερμίδα και τέλεια χείλη.

Κι αυτό επειδή ακολουθεί δύο συγκεκριμένους beauty κανόνες που έχει αποκαλύψει σε παλιότερες συνεντεύξεις της. Ποιοι είναι αυτοί; Δείτε τους στη συνέχεια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghanmarkle_official)

Επιδερμίδα: Η Meghan είναι εκείνη που έκανε το no makeup make up look τάση. Ακόμη και το νυφικό της μακιγιάζ ακολούθησε τη συγκεκριμένη φιλοσοφία.

Πως το πετυχαίνει; Αντικαθιστά το φον ντε τεν με ένα primer και πιο συγκεκριμένα, μετά την ενυδατική της κρέμα απλώνει σε όλη την επιφάνεια του προσώπου της το αγαπημένο της primer. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα της δείχνει δροσερό, φυσικό και ανάλαφρο.

Χείλη: Φοράει σχεδόν πάντα nude αποχρώσεις κραγιόν. Αποφεύγει τις πολύ έντονες ή σκούρες αφού οι απαλοί τόνοι στα χείλη ταιριάζουν στον τόνο του δέρματός της.

Επειδή όμως θέλει να δείχνουν πλούσια και ζουμερά έχει ένα μικρό τρικ που έμαθε από τους make up artists που επιμελούνται το make up look της, τα τελευταία χρόνια.

Κάνει περίγραμμα με ένα nude μολύβι χειλιών λίγο έξω από τη φυσική τους γραμμή. Με αυτό τον τρόπο χαρίζει την ψευδαίσθηση των γεμάτων χειλιών.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Οι χειμωνιάτικες αποχρώσεις στα μαλλιά που θα συζητηθούν -Ποια θα επιλέξετε;

H πολυτελής σειρά σώματος που πρέπει να κάνετε δώρο στον εαυτό σας τις φετινές γιορτές!

Keywords
Τυχαία Θέματα