DIY: 2 φανταστικές μάσκες ενυδάτωσης με υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας!

Οι μάσκες με φυσικά υλικά είναι η μεγάλη σας αδυναμία και τώρα που μένετε σπίτι είναι η καλύτερη ευκαιρία να περιποιηθείτε την επιδερμίδα σας χωρίς να ξοδευτείτε.

Θα χρησιμοποιήσετε υλικά που υπάρχουν στην κουζίνα σας, θα τις φτιάξετε μέσα σε λίγα λεπτά και θα αποκτήσετε λαμπερή και υγιή όψη με τον πιο εύκολο τρόπο. 

Εμείς φροντίζουμε να σας αποκαλύπτουμε συχνά τις αγαπημένες μας. Σήμερα σας προτείνουμε 2 μάσκες ενυδάτωσης, κατάλληλες για το χειμώνα.

Μπορείτε να τις απλώνετε 1-2 φορές την εβδομάδα αλλά και κάθε φορά

που νιώθετε το δέρμα σας ξηρό. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AnnNmYth (@annnmyth)

Μάσκα με βούτυρο κακάο και ελαιόλαδο

Θα χρειαστείτε: 1 κ.σ. βούτυρο κακάο και 1 κ.σ. ελαιόλαδο. Ρίξτε μέσα σε ένα μικρό μπολ τα δύο υλικά και ανακατέψτε καλά μέχρι να πάρουν ρευστή μορφή.

Απλώστε τη μάσκα σε όλο το πρόσωπο και τον λαιμό αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Αφήστε τη να δράσει για 15-20 λεπτά και αφαιρέστε την αρχικά με ένα χαρτομάντιλο.

Στη συνέχεια πλύντε το πρόσωπο σας με άφθονο χλιαρό νερό. Το ελαιόλαδο προσφέρει απαλότητα και πλούσια ενυδάτωση ενώ το βούτυρο κακάο λειτουργεί ως balm.

Μάσκα με μπανάνα και γάλα 

Θα χρειαστείτε: 1 μπανάνα και 1 κ.σ. γάλα. Λιώστε τη μπανάνα και ρίξτε μέσα σε ένα μπολ. Προσθέστε το γάλα και ανακατέψτε καλά. Απλώστε τη μάσκα σε πρόσωπο και λαιμό και αφήστε τη να δράσει για 20 λεπτά.

Τέλος, ξεβγάλετε καλά με χλιαρό νερό. Η μπανάνα απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και το γάλα λευκαίνει και χαρίζει έξτρα λάμψη στο δέρμα.

Extra tip: Αν το δέρμα σας είναι λιπαρό μπορείτε να προσθέσετε και μερικές σταγόνες ροδόνερο.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Minimal nail looks για εσάς που έχετε κοντά νύχια -10 για να επιλέξετε!

Τώρα μπορείτε με μια video -κλήση να μάθετε όλα τα μυστικά για τέλειο μακιγιάζ!

Keywords
Τυχαία Θέματα