Ωδή στη Φύση είναι οι νέες βαφές μαλλιών Botanea

Τα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα ειδικά αν η επεξεργασία είναι συχνή. Παρ’ όλα αυτά είναι μια διαδικασία την οποία οι περισσότερες από εμάς δεν μπορούμε και δεν θέλουμε να αποφύγουμε.

Για την κατηγορία των γυναικών όμως που δεν αναζητούν τραγικές αλλαγές και κυρίως δεν θέλουν να χρησιμοποιούν “σκληρά” προιόντα για να αλλάξουν το χρώμα των μαλλιών τους, υπάρχει λύση και μάλιστα έρχεται από την Ινδία! Τη χώρα των χρωμάτων. Είναι βαφή, είναι 100% φυσική, ανήκει στη L’Oréal Professionnel και λέγεται Botanea.

Κυκλοφορεί

σε τρεις αποχρώσεις.

Η πρώτη προέρχεται από τα φύλλα του φυτού Lawsonia Inermis, το οποίο καλλιεργείται στο Ρατζαστάν της βορειοδυτικής Ινδίας και απελευθερώνει χάλκινες χρωστικές, κατάλληλες για ξανθά μαλλιά με χάλκινη ή σκούρα βάση.

Η δεύτερη από το λουλάκι, που προέρχεται από το φυτό Indigofera Tinctoria, το οποίο καλλιεργείται στο Ταμίλ Ναντού της Νότιας Ινδίας και περιέχει μια γκάμα από μπλε έως βιολετί χρωστικές ιδανικές για καστανά και σκούρα μαλλιά.

Η τρίτη είναι από την κασσία, γνωστή και ως “ουδέτερη χέννα”. Περιέχεται στο φυτό Senna Alexandrina και το χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες για να ρυθμίσουν την λάμψη.

Τις βαφές botanea μπορείτε να τις εφαρμόσετε μόνο στα κομμωτήρια. Οπότε την επόμενη φορά που θε επισκεφτείτε το δικό σας ρωτήστε γι’ αυτό το μικρό θαύμα που προέρχεται από την μακρινή Ινδία!

Διαβάστε ακόμη:

Iconic Beauty Moments ή αλλιώς στιγμές στο κεφάλαιο ομορφιά που έμειναν στην ιστορία

Τα ωραιότερα celebrity beauty looks που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Keywords
Τυχαία Θέματα