Προβλέψεις Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Το τελευταίο διάστημα είχατε πολύ άγχος για τα οικονομικά σας, όμως πια η κατάσταση σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται. Αυτό όμως δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως πρέπει να αρχίσετε τις σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν είστε δεσμευμένες θα έχουν μια δυσκολία στην επικοινωνία με το άλλο τους μισό –δεν είναι καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές

συζητήσεις, δώστε μικρή παράταση. Αν είστε αδέσμευτες φλερτάρετε δίχως αύριο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η σκληρή δουλειά που έχετε ρίξει το τελευταίο διάστημα πιάνει τόποι και σύντομα θα έρθουν νέες προτάσεις συνεργασίας που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα προσοδοφόρες για εσάς. Βρείτε χρόνο για τον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μην παρατείνετε τα προβλήματα και μην αφήνετε στην άκρη εκκρεμότητες που πρέπει να λύσετε άμεσα. Όσο πιο γρήγορα τα τακτοποιήσετε όλα, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανακούφιση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Κοιτάξτε γύρω σας όλα αυτά που έχετε καταφέρει και χαμογελάστε. Μην αφήνετε την ανυπομονησία σας να σας τα καταστρέψει όλα. Ζήστε το τώρα!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αν είστε σε μια σχέση που σας καλύπτει σκεφτείτε σοβαρά το επόμενο βήμα. Αν είστε ελεύθερες, σήμερα θα κάνετε μια γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα βήμα και να έρθετε κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο που έχει αρχίσει να σας στενοχωρεί με τη συμπεριφορά του και γι’ αυτό είχατε απομακρυνθεί. Δώστε του μια δεύτερη ευκαιρία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Οικονομικά το διάστημα αυτό θέλει σωστή διαχείριση, αλλά υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σας παρουσιαστούν και μεγάλες ευκαιρίες που αξίζει να αξιοποιήσετε. Μην καθυστερείτε λεπτό!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η προσωπική σας ζωή είναι προτεραιότητα και βάσει αυτής θα πάρετε και κάποιες αποφάσεις που θα σας κάνουν να περνάτε καλύτερα και να νιώθετε πιο γεμάτοι. Δεν είναι όλα μόνο δουλειά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Σήμερα σας συμβουλεύουμε να μην χάσετε την ψυχραιμία σας με μικροπροβλήματα και αναποδιές που ίσως παρουσιαστούν στη δουλειά σας. Να θυμάστε πως όσο πιο ήρεμα και οργανωμένα αντιδράτε, τόσο καλύτερα θα πάνε όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάποια ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας αναστατώσει, όμως γρήγορα θα έρθει ξανά η ηρεμία. Επαγγελματικά έχετε βάλει τον πήχη ψηλά και πολύ σύντομα θα σας κάνουν μια πρόταση που θα σας ξετρελάνει.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η μέρα θα φέρει πολλές γνωριμίες και συναντήσεις μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψει μια σημαντική γνωριμία που ίσως εξελιχθεί σε επαγγελματική συνεργασία.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα