NYFW: Αυτές είναι οι τσάντες που θα φοράμε φέτος το Φθινόπωρο

Η τσάντα είναι ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ κάθε γυναίκας και φέτος στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης οι σχεδιαστές και τα διάσημα brands μας αποζημίωσαν με τα υπέροχα σχέδια που παρουσίασαν.

Οι τσάντες που θα φορεθούν φέτος είναι για τη γυναίκα που θέλει να έχει στιλ αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται ένα λειτουργικό αξεσουάρ που θα τη διευκολύνει μέσα στη μέρα της.

Και μπορεί οι περισσότερες κολεξιόν να αφορούν την άνοιξη/καλοκαίρι 2019 αλλά πάντα μας δίνουν μια γεύση και για το τι θα φορεθεί τους φθινοπωρινούς μήνες.

Ο Βrandon Maxwell παρουσίασε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες τσάντες

που χρησιμεύουν και ως θηκες για καπέλα και κρασιά.

Το brand Area έδειξε μερικές υπεροχες ροζ τσάντες, ενώ ο Brandon Maxwell πόνταρε επίσης σε μερικά μικροσκοπικά mini bags για τις βραδινές σου εξόδους που θες ένα τσαντάκι ίσα ίσα να χωράει τα λεφτά σου ή την κάρτα σου.

Οι ασημί αποχρώσεις, το γκρι και το δέρμα φιδιού είναι 3 ακόμα τάσεις που βλέπουμε στις τσάντες του Φθινοπώρου.

Το brand ADEAM και Christian Siriano λάνσαραν κίτρινες τσάντες καθώς αυτό το χρώμα αποτελεί και φέτος το φθινόπωρο τάση της σεζόν.

To brand Tibi λάνσαρε μερικές εκπληκτικές μπορντό τσάντες. Να θυμάσαι πως φέτος το φθινοπωρο το κόκκινο, το μπορντό και οι αποχρώσεις τους είναι must!

Δες τα σχέδια που ξεχωρίσαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Διαβάστε ακόμα: Street Fashion: Τι φοράνε αυτή τη στιγμή οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη;

Keywords
Τυχαία Θέματα