Νίκος Οικονομόπουλος: Έψαλε το «Χριστός Ανέστη» σε ορθόδοξη εκκλησία του Μανχάταν – Βίντεο

Ο Νίκος Οικονομόπουλος δεν έχει κρύψει την πίστη του στον Θεό και σε αρκετές συνεντεύξεις του έχει μιλήσει ανοιχτά γι’ αυτήν.

Αυτές τις μέρες, ο γνωστός τραγουδιστής βρισκεταί στην Αμερική για κάποιες προγραμματισμένες συναυλίες του.  Μάλιστα, ο ίδιος βρήκε την ευκαιρία και επισκέφθηκε μια ορθόδοξη εκκλησία του Μανχάταν,  όπου έψαλε το «Χριστός Ανέστη».

Κάποιος από όσους βρίσκονταν μέσα στον Ιερό Ναό αναγνώρισε τον Νίκο Οικονομόπουλο και τον κατέγραψε με το κινητό του, ανεβάζοντας το σχετικό βίντεο στα social media.

Πρόσφατα,

ο Νίκος Οικονομόπουλος έκανε γυρίσματα για ένα ντοκιμαντέρ που προβάλλεται στη διαδικτυακή πλατφόρμα του ANT1 και -μεταξύ άλλων- μίλησε για ένα θαύμα που έζησε μέσα στην εκκλησία.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής τραγουδιστής είδε να τρέχει μύρο από μία εικόνα. «Θέλω να ενδυναμώσω την πίστη των ανθρώπων που ίσως την έχουν χάσει. Αυτό που συνέβη εδώ στην εκκλησία είναι κάτι το οποίο το έχω ζήσει κι εγώ ο ίδιος

Αν το πεις στον οποιονδήποτε, θα σου πει ότι δεν έχει λογική. Όμως στα πνευματικά πράγματα δεν υπάρχει λογική. Ο Θεός δεν ερμηνεύεται. Πλημμύρισε η εικόνα με μύρο. Το είδαν όλοι, δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Ήμασταν πέντε άνθρωποι εκεί μέσα. Η εικόνα έκανε το θαύμα της…. 

Το είδαν όλοι, δεν είναι κάτι που βγάζω από το μυαλό μου. Και ήμασταν μόνο πέντε άνθρωποι εκείνη τη στιγμή γιατί είχα ζητήσει από τον πατέρα Χριστόδουλο να κάνουμε αυτή τη συνέντευξη για να υπάρχει ησυχία. Έκανε το θαύμα της», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Διαβάστε επίσης:

Αλέξης Κούγιας: Λιποθύμησε μέσα στη δικαστική αίθουσα -Όσα δήλωσε 

Σασμός: Αποχωρεί από τη σειρά και το ανακοίνωσε on camera 

Ελεονώρα Μελέτη για Γιώργο Καράβα: «Βάζανε λόγια στο στόμα του που δεν είχε πει» 

Keywords
Τυχαία Θέματα