Survivor All Star -Στέλιος Χανταμπάκης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή του -Τι απαντά για Χρυσαειδή και Βασάλο

Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το «Survivor All Star» αφήνοντας άφωνους τους συμπαίκτες του αλλά και τους τηλεθεατές.

Μετά την αποχώρησή του, ο γνωστός ηθοποιός παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο «Πρωινό μας» και την Κατερίνα Νινιού, όπου -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε και στους Σταυρούλα Χρυσαειδή, Κωνσταντίνο Βασάλο και Τάκη Καραγκούνια.

«Δεν ένιωσα ποτέ ότι φοβήθηκα, είχε ακουστεί ότι ο κόσμος θα με έστελνε σπίτι μου μόλις έβγαινα υποψήφιος. Το βρήκα πολύ εγωιστικό να το κάνω αυτόν στον κόσμο και από τη στιγμή που ένιωσα πολύ όμορφα

να γυρίσω, ήθελα πολύ, το έκανα πριν βάλω τον κόσμο σε αυτή τη διαδικασία», είπε αρχικά, τονίζοντας παράλληλα πως δεν γνωρίζει τα όσα είπαν για εκείνον Καραγκούνιας και Βασάλος.

Για το αν η Σταυρούλα Χρυσαειδή του είχε εκμυστηρευτεί ότι της αρέσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος, απάντησε: «Γενικότερα αυτό έχει ξεκινήσει από τη Μελίνα που ανέφερε ότι τους είδε μαζί να γυρνούν από την τουαλέτα. Μου φαίνεται πολύ αστείο να το συζητάμε αυτό το πράγμα. Αυτό που λέτε ήταν μία ανοιχτή συζήτηση με το πώς να μαζευτεί όλο αυτό γιατί δεν άρεσε προφανώς καθόλου στον Βασάλο. Δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου.

Είχε τσαντιστεί ο Κωνσταντίνος και με τον Τάκη και την ατάκα που του είχε πει. Πάντα στο τέλος κάποιος πρέπει να την πληρώσει. Προφανώς επειδή εγώ δεν έχω το κουράγιο και τη δύναμη να απαντήσω, προσπαθούσα να αποφύγω την οποιαδήποτε παρεξήγηση, μου φαίνεται αστείο όλο αυτό».

Διαβάστε ακόμα:

Ελεονώρα Μελέτη για Γιώργο Καράβα: «Βάζανε λόγια στο στόμα του που δεν είχε πει»

Δημήτρης Οικονόμου: Η αντίδραση στις τελευταίες δηλώσεις της Ντόρας Κουτροκόη για το τηλεοπτικό τους «διαζύγιο»

Σοκάρει η Ελένη Τσολάκη: «Ήταν επιθετικός, μπήκε ο Κώστας Φραγκολιάς στη μέση και τον διώξαμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα