Ο Βασιλιάς Κάρολος και η Camilla Parker Bowles αποκάλυψαν τη σκηνή της φετινής Eurovision

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες για τη φετινή Eurovision, η οποία θα διεξαχθεί σε λίγες εβδομάδες στο Liverpool του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του, Camilla Parker Bowles συμμετείχαν στην ειδική εκδήλωση που διοργανώθηκε από την EBU, προκειμένου να δοθεί στη δημοσιότητα η ολοκληρωμένη έκδοση της σκηνής, που θα υποδεχθεί

τις 37 συμμετοχές.

Μετά από μια αντίστροφη μέτρηση λίγων δευτερολέπτων, ο Βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του πάτησαν το κουμπί που βρισκόταν μπροστά τους και η σκηνή του μουσικού διαγωνισμού φωταγωγήθηκε αμέσως, εντυπωσιάζοντας τους παρευρισκόμενους αλλά και τους θεατές που παρακολουθούσαν την εκδήλωση μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς της Eurovision στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eurovision Song Contest (@eurovision)

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision θα πραγματοποιηθεί στις 9 Μαΐου. Η Ελλάδα και η Κύπρος διαγωνίζονται στον δεύτερο ημιτελικό στις 11 Μαΐου, ενώ ο τελικός θα λάβει χώρα το Σάββατο 13 Μαΐου.

Η Ελλάδα εκπροσωπείται στον μουσικό διαγωνισμό από τον Βίκτωρα Βερνίκο και το τραγούδι «What They Say», ενώ η Κύπρος από τον Andrew Lambrou και το τραγούδι «Break A Broken Heart».

Διαβάστε επίσης:

My Style Rocks: Χαμός στο πλατό! Κουδουνάρης και Σκουλός αποχώρησαν εκνευρισμένοι

Κυριακή Φιλτισάκου: Η πρωταθλήτρια βάδην μιλά για το ατύχημα με τον 99χρονο οδηγό -«Ταλαιπωρήθηκα πάρα πολύ»

Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: Οι αιχμές για τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Τάζει διακοπές στους παίκτες του All Star»

Keywords
Τυχαία Θέματα