Ο Τάσος Χαλκιάς μιλάει για τους μισθούς των ηθοποιών στις «Άγριες Μέλισσες»

Πριν λίγες ημέρες ο Τάσος Χαλκιάς αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο TV Έθνος πως δεν πήρε χρήματα για τον guest ρόλο του στις «Άγριες Μέλισσες».

Πρόσφατα σας είδαμε στις Άγριες Μέλισσες. Θα υπάρξει συνέχεια σε αυτή τη συνεργασία;

Είναι μια παρουσία που έχει να κάνει με το παρελθόν. Οποτεδήποτε υπάρχει ένα πισωγύρισμα της ιστορίας για να ενθυμίσει κάτι, είναι πολύ πιθανό να υπάρχει συνέχεια στη συνεργασία. Τουλάχιστον αυτό έχουμε συζητήσει με τους παραγωγούς, τον σκηνοθέτη και τους σεναριογράφους. Από ‘κει και πέρα το πότε και το πόσο συχνά

θα συμβαίνει, δεν είμαι σε θέση να το ξέρω.

Με αφορμή τη συγκεκριμένη δήλωσή του ο ίδιος μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αναφέρθηκε στο θέμα αυτό.

Γιατί θεωρείτε ότι έγινε τόσος ντόρος αναφορικά με την guest εμφάνισή σας στις Άγριες Μέλισσες, όταν είπατε ότι δεν ζητήσατε χρήματα;

Για εμένα η σειρά έχει μια καταπληκτική γραφή και δικαίως έχει πετύχει. Όλοι οι συντελεστές κάνουν καταπληκτική δουλειά, φοβερό καστ ηθοποιών και μοναδικός σκηνοθέτης ο Λευτέρης Χαρίτος. Αγάπησα πολύ τη συμμετοχή μου, έστω κι αν ήταν για λίγο. Κακώς συζητήθηκε τόσο πολύ ότι δεν πήρα χρήματα.

Κάποιοι δεν με πιστεύουν κιόλας. Μπήκε κανείς στον κόπο να ρωτήσει «παίζουν τόσοι ηθοποιοί, τι χρήματα παίρνουν όλοι αυτοί;». Θέλω να σε πληροφορήσω ότι υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 600 ευρώ τον μήνα στις Άγριες Μέλισσες, οπότε ντράπηκα να ζητήσω λεφτά για ένα guest.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Μουτσινάς: “Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει η ζωή του Τανιμανίδη και της Μπόμπα”

Ασημίνα Ουστάλλι: Δεν φαντάζεσαι τι πρόταση δέχτηκε και τι ποσό της πρότειναν

My Style Rocks: Δεν θα πιστέψεις ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια πήρε τα 2.500 ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα