Θύματα ληστείας Διονύσης Σχοινάς και Καίτη Γαρμπή: Τους έδεσαν μέσα στο σπίτι τους και τους απείλησαν με όπλο (VIDEO)

Mια νύχτα τρόμου έζησαν η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς τα ξημερώματα του Σαββάτου. Όταν η τραγουδίστρια επέστρεψε από το κέντρο που εμφανίζεται στο σπίτι της, 4 άτομα (δύο Έλληνες και δύο αλλοδαποί) με κουκούλες την ακινητοποίησαν και την ανάγκασαν να τους βάλει μέσα στο σπίτι.

Εκεί βρισκόταν ξαπλωμένος ο Διονύσης Σχοινάς. Οι 4 άντρες έδεσαν το ζευγάρι και απείλησαν τον τραγουδιστή πως θα τον πυροβολήσουν αν δεν τους έλεγε που είναι το χρηματοκιβώτιό τους.

Με την απειλή όπλου οι ληστές ανάγκασαν τον Διονύση Σχοινά

να τους ανοίξει το χρηματοκιβώτιο, πήραν το χρηματικό ποσό που βρισκόταν εκεί και εξαφανίστηκαν.

«Είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους και μπήκαν μέσα, έδεσαν τον Διονύση Σχοινά και τους ζητούσαν επίμονα που αν έχουν χρηματοκιβώτιο. Ο Διονύσης Σχοινάς όπως είπε στην αστυνομία αρχικά δεν έλεγε, ενώ στη συνέχεια του είπαν «αν δεν μας δώσεις τα χρήματα «θα σε φυτέψουμε» με μία σφαίρα». Οι δράστες ήταν οπλισμένοι… έτσι υπό την απειλή όπλου αναγκάστηκε να τους πει που είναι το χρηματοκιβώτιο, πήραν το ποσό και εξαφανίστηκαν. Έγινε στο σπίτι τους τα ξημερώματα στα Βόρεια προάστια», είπε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Ηρώ Καριοφύλλη.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Μουτσινάς: “Δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν τον ενδιαφέρει η ζωή του Τανιμανίδη και της Μπόμπα”

Ασημίνα Ουστάλλι: Δεν φαντάζεσαι τι πρόταση δέχτηκε και τι ποσό της πρότειναν

My Style Rocks: Δεν θα πιστέψεις ποια παίκτρια αποχώρησε και ποια πήρε τα 2.500 ευρώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα