Αν έχετε ραντεβού σήμερα με τη μανικιουρίστ σας πρέπει να δείτε το trend που έρχεται κατευθείαν από την Κορέα

Σχεδόν καθημερινά, ένα nail trend κάνει την εμφάνιση του στο Instagram και μάλιστα από διάφορα σημεία του πλανήτη. Εκτός από τις τάσεις που βλέπουμε στις πασαρέλες κάθε σεζόν υπάρχουν κι εκείνες που δημιουργούν οι nail artists. Πως γίνεται ένα μανικιούρ τάση; Εύκολα. Αρκεί να το ανεβάσει η μανικιουρίστ στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Αν είναι στ’ αλήθεια ιδιαίτερο, εκκεντρικό

και με απίθανη έμπνευση συγκεντρώνει χιλιάδες likes και μέσα σε λίγες ώρες έχει γίνει viral. Αυτό αρκεί ώστε να πάρει τον τίτλο του “trend”.

Και κάπως έτσι μια νέα τάση έκανε την εμφάνιση της τις τελευταίες μέρες και έρχεται κατευθείαν από την Κορέα. Ονομάζεται Aurora nails και έχει εφέ που θυμίζει καλειδοσκόπιο. Καθώς κινείται τα δάχτυλα δηλαδή, το shimmer που περιέχει κινείται και το βερνίκι αλλάζει χρώμα.

Την πρώτη φορά που ανέβηκε φωτογραφία με το συγκεκριμένο nail look στο Instagrma συγκέντρωσε 43.000 likes και δεν άργησε να γίνει στη Σεούλ ένα από τα πιο δημοφιλή μανικιούρ. Ξαφνικά όλο και περισσότερες Κορεάτισσες άρχισαν να υιοθετούν το Aurora nail look και στη συνέχεια έγινε γνωστό και στον υπόλοιπο κόσμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 네일다이어리 (@naildiary0) στις 8 Ιαν, 2020 στις 6:00 πμ PST

Μην ξεχνάτε πως οι Κορεάτισσες έχουν μεγάλη beauty επιρροή. Όλα ξεκίνησαν φυσικά από την ιδιαίτερη καθημερινή ρουτίνα περιποίησης όπου χρησιμοποιούν πολλά, μα πάρα πολλά προϊόντα, κάτι που κατάφεραν να μεταδώσουν και στις υπόλοιπες Ηπείρους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 소피네일♡ (@sp_nail_1) στις 22 Ιαν, 2020 στις 1:07 πμ PST

Εκτός όμως από αυτό, καθώς φαίνεται έχουν το χάρισμα και όσον αφορά στο μακιγιάζ και το μανικιούρ.

Και το αποδεικνύουν αυτή τη φορά με το Aurora nail look που θυμίζει μεν το γνωστό σε όλες σας cat-eye manicure με μια βασική διαφορά: Οι Κορεάτισσες στολίζουν τα νύχια ενώ βάφουν κάθε νύχι με διαφορετικό χρώμα. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rabbit# (래빗샵) (@rabbit3369989) στις 23 Ιαν, 2020 στις 5:59 μμ PST

Το συγκεκριμένο look δεν μπορείτε να το κάνετε μόνες στο σπίτι εκτός αν είστε επαγγελματίες. Κι αυτό επειδή εκτός από το μεταλλικό βερνίκι χρειάζεται και ένας ειδικός μαγνήτης που έχουν οι nail artists, με τον οποίο δημιουργούν το συγκεκριμένο εφέ.

Διαβάστε ακόμη:

Η Μαρία Μπεκατώρου με κοντά μαλλιά -Σας αρέσει;

Το συμμετρικό κούρεμα που επιστρέφει δυναμικά το 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα