Ο Τάκης Ζαχαράτος και η Μελίνα Ασλανίδου έδωσαν τέλος στην κόντρα τους επί σκηνής!

Το βράδυ της Τετάρτης (15/7) πραγματοποιήθηκε η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου στο θέατρο Άλσος. Ο show man κατά τη διάρκεια της βραδιάς μίλησε στους δημοσιογράφους και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τη Μελίνα Ασλανίδου και αποκάλυψε πως αν και την κάλεσε στην πρεμιέρα του, εκείνη δεν ήθελε να πάει!

“Νομίζω την έχουν καλέσει αλλά δεν ήθελε να έρθει. Έτσι έμαθα. Το τηλέφωνό μου είναι ανοιχτό και η καρδιά μου είναι ανοιχτή. Σάτιρα κάνουμε, δεν έχουμε κάτι προσωπικό. . Η σάτιρα έχει μια υπερβολή, από αυτό το μεγεθύνεις

για να έχει ενδιαφέρον. Δεν έχουμε απωθημένο με κανέναν!”, τόνισε.

Να σας θυμίσουμε πως πέρυσι ο Τάκης Ζαχαράτος με χιουμοριστική διάθεση ανέφερε πως η Μελίνα Ασλανίδου προκάλεσε έλλειψη υαλουρονικού στην αγορά, κάτι που ενδεχομένως να την ενόχλησε.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα. 

Παρόλα αυτά, το βράδυ της Κυριακής (26/7) η τραγουδίστρια βρέθηκε στο Άλσος και απόλαυσε τον Τάκη Ζαχαράτο! Μάλιστα, ο show man της ζήτησε να ανέβει στη σκηνή και μαζί ερμήνευσαν το “Τι σου έκανα και πίνεις”. Έτσι, οι δύο τους έδωσαν τέλος στην κόντρα που ήθελαν να υπάρχει μεταξύ τους.

Πλάνα από τα όσα έγιναν στη συνάντησή τους προβλήθηκαν στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” και η Νάταλι Κάκκαβα δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα σχόλια που έγιναν από τον Τάκη Ζαχαράτο για την τραγουδίστρια.

“Με το πρόσχημα της σάτιρας μπορούμε να πούμε πράγματα που πολλές φορές ξεπερνούν τα εσκαμμένα. Εμένα θα με ενοχλούσε πάρα πολύ! Το τι κάνω εγώ στον εαυτό μου και πώς διαχειρίζομαι εγώ τον εαυτό μου… Έχω τις ανασφάλειές μου, θέλω να κάνω ό,τι θέλω. Ποιος είσαι εσύ που θα με βάλεις στο στόχαστρο;”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Διαβάστε ακόμη:

Πρώην παίκτης του MasterChef 4 αποκάλυψε ότι δέχτηκε πρόταση για το GNTM 

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου εξηγεί γιατί παντρεύτηκε τη σκυλίτσα της! 

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ποζάρει γυμνή-Η ολόσωμη φωτογραφία στο Instagram 

Keywords
Τυχαία Θέματα