Ματίνα Νικολάου: Η νέα φωτογραφία με τον γιο της από τις καλοκαιρινές τους διακοπές!

Η Ματίνα Νικολάου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές παρέα με τον γιο της, Παναγιώτη και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους σχετικές εικόνες.

Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα δραστήρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και πριν από κάποιες ώρες δημοσίευσε στο προφίλ της ένα πολύ τρυφερό στιγμιότυπο με τον γιο της.

Συγκεκριμένα, ανάρτησε μια κοινή τους φωτογραφία, στην οποία ο Παναγιώτης της δίνει ένα φιλί στο μάγουλο. “Πολλές φορές εμείς οι «μεγάλοι» μοιάζουμε πολύ «μικροί» μπροστά στο μεγαλείο της παιδικής και αγνής ψυχής!”, έγραψε στη λεζάντα και τα likes

“έπεσαν” βροχή.

Δείτε τη φωτογραφία:

View this post on Instagram

A post shared by Matina Nikolaou (@matinanikolaou) on Jul 27, 2020 at 4:14pm PDT

Να σας θυμίσουμε πως πέρυσι όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό, είχε αποκαλύψει για τον γιο της: “Έχω έναν γιο, 11 χρονών. Τον Παναγιώτη! Τον έκανα σε πολύ ωραία ηλικία, έχει μεγαλώσει τώρα και είναι όλα καλά. Με βλέπει βέβαια! Έχει δει όλες τις παραστάσεις μου, βλέπει την εκπομπή -Για την παρέα- όποτε μπορεί. Γελάει, με κοροιδεύει και λίγο και μου κάνει πλάκα! Έχουμε μια πολύ όμορφη σχέση, όσο μεγαλώνει προσπαθώ να του μιλάω ανοιχτά για πιο πολλά θέματα που μπορεί να τον απασχολούν. Η αλήθεια είναι ότι λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι, αλλά ζω με τη μητέρα μου και το παιδί, οπότε εκείνη είναι ο ήρωας. Χωρίς εκείνη δεν θα μπορούσα να τα κάνω όλα αυτα”!

Διαβάστε ακόμη:

Πέθανε σε ηλικία 44 ετών παίκτης γνωστού ριάλιτι 

Έξαλλος ο Γιάννης Παπαμιχαήλ: “Έχει και το θράσος να με απειλεί ότι…” 

Δημήτρης Μηλιώνης: Χεράκι -χεράκι στη Μύκονο με νέα σύντροφο μετά τον χωρισμό από τη Σπυροπούλου 

Keywords
Τυχαία Θέματα