Το τελευταίο nail look της Victoria Beckham είναι η τέλεια ιδέα για τις διακοπές σας!

Όσον αφορά στις beauty προετοιμασίες σας ενόψει των διακοπών σας, έχετε αφήσει τελευταία τη μανικιουρίστ σας, έτσι ώστε να παραμείνει το look σας άψογο για πολλές μέρες.

Και αυτή είναι μια σωστή και πολύ έξυπνη κίνηση. Θα πρέπει όμως πριν από το ραντεβού σας μαζί της να έχετε καταλήξει στο σχήμα, το χρώμα ή το nail art που θέλετε να αποκτήσετε τις επόμενες 2-3 εβδομάδες.

Από εμάς δεν έχετε παράπονο, καθημερινά σας προτείνουμε τα ωραιότερα looks καθώς επίσης κι εκείνα που υιοθετούν

οι αγαπημένες μας celebrities. Κι αν μας ρωτήσετε το ωραιότερο το είδαμε χθες και πρόκειται για το τελευταίο μανικιούρ της Victoria Beckham.

Της έχουμε μεγάλη αδυναμία και το γνωρίζετε. Θεωρούμε πως είναι μία από τις πιο κομψές παρουσίες και το beauty look της το ζηλεύουμε. Όσον αφορά στα νύχια της επιλέγει απαλές, nude και safe αποχρώσεις που ταιριάζουν με όλες τις περιστάσεις, ώρες της ημέρας και outfits και κάτι τέτοιο είναι ιδανικό για τις διακοπές.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria Beckham (@victoriabeckham) στις 22 Ιούλ, 2020 στις 2:56 πμ PDT

Το τελευταίο της nail look όμως είναι εντυπωσιακά chic και τόσο απλό που πραγματικά το λατρέψαμε. Στα τετράγωνα νύχια της λοιπόν η Victoria άπλωσε ένα λευκό, κλασικό χρώμα. Τα δάχτυλα της στόλιζε το μονόπετρο της και φορούσε ένα μαύρο φανελάκι και καπέλο.

Η ίδια μάλιστα δήλωσε απλά: “Λευκά νύχια για το Καλοκαίρι”. Κι εμείς κάπου εδώ πρέπει να σας πούμε πως συμφωνούμε απόλυτα μαζί της. Τι λέτε κορίτσια; Θα το υιοθετήσετε κι εσείς; Εμείς πάντως σκοπεύουμε να το κάνουμε άμεσα.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

Κάνετε τρία λάθη στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης και η Θεανώ Μπέλλα τα έχει εντοπίσει -Δείτε ποια είναι!

Σήμερα θα φτιάξετε ένα τέλειο up do με ναυτικούς κόμπους (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα