Ο Σταύρος Βαρθαλίτης προβλέπει την τελική πεντάδα του Masterchef!

Ο νικητής του Masterchef 4 Σταύρος Βαρθαλίτης έκανε «Στη Φωλιά των Κου Κου» τις προβλέψεις του για την τελική πεντάδα της πέμπτης σεζόν του διαγωνισμού!

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, αν και είναι ακόμα νωρίς στον διαγωνισμό μαγειρικής προέβλεψε ότι στην τελική πεντάδα θα βρίσκονται ο Νίκος Σκορδάκης, η Μαργαρίτα Νικολαΐδη, ο Στέφανος Χίλας, ο Ιωάννης Αυλωνίτης και η Μαρία Λαζαρίδου.

Μάλιστα, ο Σταύρος αποκάλυψε ότι με τον Στέφανο γνωρίζονταν εκείνος να μπει στο παιχνίδι, από έναν διαγωνισμό που είχαν λάβει μέρος.

«Βλέπω τον

Νίκο στην πεντάδα γιατί είναι ήρεμος και καταφέρνει να παίρνει τις αποφάσεις στα χέρια του και δεν κάνει πισωγυρίσματα.

Η Μαργαρίτα έχει δείξει πως είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα η οποία έχει πολύ ωραίο προφίλ, πήρε και τρία “Ναι” είναι πολύ σταθερή και είναι πάντα στα καλύτερα πιάτα. Δείχνει αγάπη γι’ αυτό που κάνει.

Ο Στέφανος, τον οποίο και γνωρίζω κιόλας, έχει δείξει πολύ ωραίο προφίλ! Είναι ήρεμος, αν και πληγώθηκε λίγο επειδή έφυγε ο Σερόπ.

Ο Ιωάννης, έχει τη μαγειρική ικανότητα και έχει προφίλ νικητή, έτσι όπως θέλει να το δείχνει και στην ομάδα του και στην παρέα του, αλλά θεωρώ, ότι έχει πολλά κατά… όπως είναι ο τρόπος που συμπεριφέρεται κάποιες φορές.

Και στο τέλος θα πάμε στη Μαρία, η οποία αν και μικρή, έχει δείξει ωραία χαρακτηριστικά. Έδειξε ότι ξέρει κάποια πράγματα, είναι μικρή. Βλέπω πράγματα και βλέπω και έναν χαρακτήρα αμερόληπτο», είπε χαρακτηριστικά ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμα:

Συγκλονίζει γνωστή τραγουδίστρια: «Έπαθα τρία εγκεφαλικά και μία καρδιακή προσβολή το 2018»

Αγανακτισμένη η Αννίτα Πάνια: «Τρίτη νύχτα χωρίς θέρμανση, ρεύμα, νερό και τηλέφωνο…»

Μετά την πρόταση γάμου στο The Voice μπαίνουν στο Battle of the Couples!

Keywords
Τυχαία Θέματα