Ντεμακιγιάζ ματιών: 5 προϊόντα που αφαιρούν εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά τα πάντα!

Η περιοχή των ματιών είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη και αυτό σημαίνει ότι χρειάζεται καθημερινή περιποίηση με τα κατάλληλα προϊόντα.

Ειδικά τους τελευταίους μήνες που χρησιμοποιείτε και πάλι σκιές και δύο τουλάχιστον στρώσεις μάσκαρα.

Η χρήση της ενυδατικής κρέμας είναι δεδομένη και δεν είναι αυτό το θέμα μας στο συγκεκριμένο post. Φυσικά την απλώνετε πρωί και βράδυ με απαλά χτυπηματάκια ώστε να μειώσετε πρηξίματα και

κύκλους.

Το ντεμακιγιάζ όμως είναι εκείνο στο οποίο δεν δίνετε μεγάλη σημασία και το γνωρίζω. Και δεν εννοώ ότι δεν ξεβάφετε τα μάτια αλλά ότι δεν το κάνετε με το σωστό τρόπο και προϊόν.

Το πιθανότερο είναι να χρησιμοποιείτε την ίδια φόρμουλα για πρόσωπο και μάτια. Δεν απαγορεύεται, ειδικά αν αναγράφεται στη συσκευασία ότι η σύνθεση της επιτρέπει κάτι τέτοιο.

Καλό όμως είναι να επιλέξετε ένα προϊόν κατάλληλο μόνο για τα μάτια. Συνήθως είναι πολύ απαλές συνθέσεις που απομακρύνουν κάθε ίχνος μακιγιάζ ακόμη και αν είναι αδιάβροχο.

Επίσης περιέχει πλούσια ενυδατικά και θρεπτικά στοιχεία χωρίς να ερεθίζουν την περιοχή ή τα μάτια.

Εμείς επιλέξαμε τα αγαπημένα μας κι εσείς αποφασίστε ποιο θα βρεθεί στο μπάνιο σας, δίπλα από το προϊόν ντεμακιγιάζ προσώπου.

Clinique Take the day Off: Διαλύει και απομακρύνει το μακιγιάζ ακόμη και την αδιάβροχη μάσκαρα. Δεν ερεθίζει την επιδερμίδα και χαρίζει απαλότητα.

Sephora Collection Waterproof Eye Makeup Remover:  Διφασικό ντεμακιγιάζ ματιών με εκχύλισμα μύρτιλλου που καταπραΰνει το δέρμα και προβιταμίνη Β5 για προστασία των βλεφαρίδων.

La Roche Posay Respectissime Eye Make up Remover: Κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια. Πρόκειται για μια διφασική φόρμουλα που απομακρύνει χωρίς τρίψιμο κάθε υπόλειμμα μακιγιάζ.

Grown Alchemist Detox Eye-Makeup Remover Azulene, Protec-3 Complex: Με αποτοξινωτική σύνθεση, διπλής ενεργοποίησης, καθαρισμού ματιών, χωρίς διαλύτες.

Apivita Gentle Eye Make-Up Remover with Honey & Linden: Με βιολογικά έλαια ελιάς και αμυγδάλου που απομακρύνουν ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ και χαρίζουν την απαραίτητη υγρασία στην επιδερμίδα.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Η νέα εκδοχή του αγαπημένου σας beauty blender είναι φιλική προς το περιβάλλον!

H Kristen Bell άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και θυμίζει πριγκίπισσα σε ταινία της Disney!

Keywords
Τυχαία Θέματα