7 πράγματα που πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις αν ξεκίνησες μια σχέση με έναν…Ιχθύ!

Μήπως ξεκίνησες να βγαίνεις με έναν Ιχθύ και θέλεις να μάθεις τα πάντα για αυτόν ώστε να είσαι προετοιμασμένη σωστά; Παρακάτω σου έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν ξεκινήσεις μια σχέση με έναν Ιχθύ.

#1. Ο Ιχθύς είναι αθεράπευτα ρομαντικός. Αν δημιουργήσεις μια σχέση μαζί του θα θέλει πάντα να σε κακομαθαίνει με δώρα και εκπλήξεις. Είναι σε γενικές γραμμές παραδοσιακός στα δώρα του αλλά ποτέ δεν θα έχεις παράπονο ότι ξέχασε τα γενέθλιά σου ή την επέτειό σας. Είναι πάντα απίστευτα τυπικός!

#2. Στην κρεβατοκάμαρα του αρέσουν οι kinky καταστάσεις. Παρόλο που

απολαμβάνει το σεξ σε κάθε του μορφή, ωστόσο πάντα προτιμάει να εκπληρώνει φαντασιώσεις και να παίζει παιχνίδια ρόλων.

#3. Είναι αρκετά παρορμητικός με τα χρήματά του και αν θελήσει μπορεί εύκολα να τα ξοδέψει μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

#4. Σε γενικές γραμμές ο Ιχθύς είναι πιστός εκτός αν νιώσει ότι τον αγνοείς. Σε αυτή την περίπτωση αντιδράει αρκετά άσχημα και μπορεί να φτάσει μέχρι και στον χωρισμό.

#5. Όπως δείχνει και το σύμβολό του (δύο ψάρια που κινούνται προς αντίθετες κατευθύνσεις) ο Ιχθύς πάντα θα παλεύει μέσα του να ισορροπεί την παρόρμηση με τη λογική.

#6. Ο Ιχθύς σιχαίνεται να αγχώνεται και να στρεσάρεται. Γι’αυτό και θα σε εκτιμήσει περισσότερο αν μπορείς να του παρέχεις αυτή την ηρεμία που θέλει στις σχέσεις του. Σε γενικές γραμμές δεν αντέχει τις πολλές εντάσεις και την πίεση.

#7. Ο Ιχθύς χρειάζεται συχνά χρόνο για τον εαυτό του. Αυτό μπορεί να το κάνει όντας στον ίδιο χώρο με σένα απλά με το να ασχολείται με τα δικά του θέματα. Μην προσπαθήσεις να του στερήσεις αυτή την ανάγκη του γιατί τότε θα νιώσει πίεση και στρες.

Διαβάστε ακόμα: Ημερήσιες προβλέψεις Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2021!

Ζώδια & Σχέσεις: Δες πώς αντιμετωπίζει το σεξ…σύμφωνα με το ζώδιό του!

Tα 3 top ζώδια με τα οποία μπορείς να δημιουργήσεις την πιο υγιή σχέση

Keywords
Τυχαία Θέματα