«Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ήταν ο μέντοράς μου, αισθάνθηκα ντροπή όταν έμαθα για τις καταγγελίες»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος πέρασε σήμερα (28/12) για δεύτερη φορά το κατώφλι του του ανακριτή. Λίγο μετά τις 11 το πρωί, ο παρουσιαστής αφέθηκε ελεύθερος με όρους, καθώς του επιβλήθηκε εγγύηση 30 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρέωση να δίνει το παρών δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα.

Με αφορμή τις εξελίξεις στην υπόθεση του, ένας παλιός συνεργάτης του παρουσιαστή από το ραδιόφωνο, ο Ανδρέας Νικάκης, μίλησε στην κάμερα του «Πρω1νόυ» και δήλωσε πως είναι σοκαρισμένος με τα όσα έχουν συμβεί, καθώς τον είχε μέντορά του.

Ο ίδιος

δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Στάθης ήταν ο μέντοράς μου στο ραδιόφωνο. Από αυτούς τους ανθρώπους σαν το Στάθη και άλλους αγαπήσαμε το ραδιόφωνο και τη ροκ μουσική. Έχουμε συνεργαστεί σε κάποια πράγματα μαζί, σε εκδηλώσεις. Τον ξέρω ως έναν άνθρωπο από τα media που μας βοήθησε στο ραδιόφωνο.

Ο Στάθης μου έβγαζε έναν ροκά με ιδιόρρυθμη συμπεριφορά. Δεν ξέρω την προσωπική του ζωή, δεν ξέρω πως συμπεριφερόταν αλλά ήταν ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος, ο οποίος ήταν διαφορετικός από τους υπόλοιπους αλλά βοήθησε πάρα πολύ κόσμο.

Όταν έμαθα για τις καταγγελίες αισθάνθηκα ντροπή. Έπεσα από τα σύννεφα, στεναχωρήθηκα πάρα πολύ. Δεν πίστευα ότι αυτός ο άνθρωπος, με τόσες γνώσεις, με όλο αυτό που αγαπάει… Δεν μπορώ να το πιστέψω! Μου φαίνεται αδιανόητο! Στεναχωριέμαι γιατί τον είχα πολύ ψηλά, ήταν ο μέντοράς μου».

Διαβάστε επίσης:

Ανδρέας Μικρούτσικος: Ξέσπασε σε κλάματα για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Θάνου Μικρούτσικου

Η μητέρα του Μπάμπη Λαζαρίδη ξεσπά κατά της Αγγελικής Ηλιάδη: «Ξεφτιλίζει τα παιδιά της»

Βάσω Λασκαράκη: Απαντάει πρώτη φορά για τον σάλο που προκλήθηκε με τη γέννα των κουταβιών του σκύλου της

Keywords
Τυχαία Θέματα