Ο Σπύρος Μπιμπίλας μπαίνει στη Βουλή -Η πρώτη ανάρτηση μετά την εκλογή του

Ο Σπύρος Μπιμπίλας εκλέγεται βουλευτής στον Nότιο Tομέα της Αθήνας, καθώς το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, «Πλεύση Ελευθερίας», με ποσοστό 3,17% θα έχει οκτώ βουλευτές στο επόμενο κοινοβούλιο.

Λίγες ώρες μετά την εκλογή του, ο Σπύρος Μπιμπίλας θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο αλλά και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα,

ο γνωστός ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με εκείνη, την οποία συνόδευσε με ένα μικρό και λιτό κείμενο.

Σπύρος Μπιμπίλας – Όσα έγραψε στην ανάρτησή του

«Ευχαριστώ πολύ όλους τους φίλους που μεσα σε δύσκολες συνθήκες αγκάλιασαν τον αγώνα μας για να μπει τελικά η Πλεύση Ελευθερίας και η Zωη Kωνσταντοπούλου στην Βουλή. Όπως πάντα μέχρι τώρα θα είμαι δίπλα στους δίκαιους αγώνες των πολιτών και ιδιαίτερα της μεγάλης οικογένειας των καλλιτεχνών για μια αξιοπρεπή, δίκαιη και χωρίς προβλήματα ζωή….Με τη Ζωή στην νέα Βουλή ανοίγουμε τον δρόμο για μια ισχυρή αντιπολίτευση υπεράσπισης των πολιτών», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

View this post on Instagram

A post shared by Σπύρος Μπιμπίλας (@spyrosmpimpilas)


Διαβάστε ακόμα:

Κωνσταντίνος Βασάλος: Ξεσπά μετά την αποχώρησή του από το «Survivor All Star» -«Ψέματα και χολές που ξερνούσαν προς το πρόσωπό μου»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Τι είπε η σύζυγός του, Μαρέβα μετά τη νίκη του -«Τόση δουλειά έχει κάνει, του άξιζε»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη στις εκλογές -«Ποτέ δεν υπόσχομαι θαύματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα