Τζένη Μελιτά: Πώς η αντίδρασή της σε φάρσα του Σάββα Πούμπουρα προκαλεσε πλήθος επικριτικών σχολίων

12:42 24/2/2020 - Πηγή: People

Η Τζένη Μελιτά ήταν το «φρέσκο» θύμα σε φάρσα του Σάββα Πούμπουρα, όμως, η αντίδρασή της κατά τη διάρκεια της φάρσας προκάλεσε πλήθος αρνητικών σχολίων για τον τρόπο που το διαχειρίστηκε

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής οι τηλεθεατές παρακολούθησαν τη δημοσιογράφο να συναντιέται με έναν φίλο της σε ένα σπίτι και προκειμένου να συναντήσουν για ένα επαγγελματικό πρότζεκτ.

Σε κάποια φάση, η Μελιτά μένει μόνη της με την κόρη του ιδιοκτήτη του σπιτιού και εκεί αρχίζουν να συμβαίνουν διάφορα μεταφυσικά που σταδιακά αρχίζουν να εμπνέουν

τρόμο στη Μελιτά.

Όταν ο τρόμος κυρίευσε τη Μελιτά, η κάμερα την παρακολουθεί να το βάζει στα πόδια, ενώ το κοριτσάκι μένει πίσω μόνο του, κάτι που προκάλεσε κύμα αρνητικών σχολίων στο YouTube και στα social media.

Η ίδια δεν έχει ακόμη απαντήσει, ωστόσο, από άλλες εκπομπές μεταξύ των οποίων και το Πρωινό με τη Φαίη Σκορδά ακούστηκαν σχόλια υπέρ της και για το τι μπορεί να κάνει κανείς, όταν βρίσκεται υπό καθεστώς πανικού και φόβου.

Σημειώνεται ότι -και μετά τον σάλο που προκλήθηκε- σήμερα το πρωί ο παρουσιαστής ανάρτησε μία απάντηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, στηρίζοντας τη Μελιτά μετά από αυτό που συνέβη.

“Επειδή έχει γίνει ένας χαμός με την αντίδραση της Τζένης Μελιτά, ήθελα να πω δυο πράγματα. Όποιον και να ρωτήσω αυτή τη στιγμή, όσες ταινίες τρόμου και αν έχει δει και του πω πιστεύεις στα φαντάσματα, θα μου πει όχι. Όταν, όμως, δημιουργώ τρεις φορές ένα σκηνικό, που έχει να κάνει με φαντάσματα, με πράγματα τα οποία δεν έχετε ιδέα ότι στήσαμε εκεί πέρα, με θορύβους που δεν βγαίνουν στην τηλεόραση, με υπόκωφους βόμβους, με ‘ένα σκηνικό με περίεργες φωνές, με πράγματα που κινούνται, έστω ένας από εσάς θα μπει στη διαδικασία και θα πει, ρε σεις μήπως υπάρχουν φαντάσματα. Το σκηνικό είναι σοβαρό, δεν στήσαμε μια απλή φάρσα και καταλαβαίνω απόλυτα, είναι πολύ φυσιολογικό για κάποιον να πανικοβληθεί τόσο πολύ, ώστε να σηκωθεί να φύγει. Επειδή ακούγαμε τις κλήσεις της Τζένης Μελιτά, η Τζένη έφυγε από το σπίτι όταν είχε ενημερωθεί ότι ο πατέρας του παιδιού και ο συνεργάτης ήταν σχεδόν δύο λεπτά από το σπίτι», ακούγεται να λέει στο σχετικό βίντεο ο παρουσιαστής και συνεχίζει:

«Η Τζένη διαχειρίστηκε πάρα πολύ καλά τον πανικό της και έφυγε όταν ΄ένιωσε ότι πρέπει να φύγει γιατί δεν άντεχε άλλο. Η Τζένη είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος και θα γίνει μια υπέροχη μάνα όταν το αποφασίσει. Είναι γλυκύτατη για όσους δεν την ξέρετε και δεν έχω να πω κάτι άλλο. Βάλτε λίγο τον εαυτό σας στη θέση της και στη θέση του καθενός να βρισκόταν σε ένα τέτοιο σκηνικό. Ας μην ανοίγουμε πολύ εύκολα το στόμα και να πετάμε κατηγορίες και προσβολές, γιατί ποτέ δεν ξέρετε σε τι θέση φτάνει αυτός ο άνθρωπος κυρίως με το ψυχολογικό bullying  που τρώει, παρά με τη φάρσα που μπορεί να του κάνω εγώ…”,

Keywords
Τυχαία Θέματα