Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle δεν θα έχουν την κηδεμονία του γιου τους!

“Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ υποδέχτηκαν στις 6 Μαΐου, το πρωτότοκο παιδί τους. Ο γιος των υψηλοτάτων ζυγίζει 3,5 κιλά.

Τόσο η Δούκισσα όσο και το μωρό είναι υγιείς και το ζευγάρι ευχαριστεί τον κόσμο τόσο για τον ενθουσιασμό όσο και για την υποστήριξή τους, κατά την διάρκεια αυτής της πολύ ιδιαίτερης περιόδου στη

ζωή τους. Περισσότερες λεπτομέρειες θα μοιραστούν τις επόμενες ημέρες”.

Με την πάραπανω ανακοίνωση που εξέδωσε το παλάτι, έγινε γνωστό πως η Meghan Markle έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτα της με την πρίγκιπα Harry.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 6, 2019 at 6:37am PDT

Ο πρίγκιπας Harry έκανε τις πρώτες δηλώσεις για τον γιο του και την Meghan Markle και μεταξύ άλλων, ανέφερε: “Ηταν η πιο απίστευτη εμπειρία που θα μπορούσα ποτέ να φανταστώ. Είναι ακατανόητο πώς οι γυναίκες κάνουν αυτό που κάνουν. Είμαστε και οι δύο απόλυτα ενθουσιασμένοι και ευγνώμονες για όλη την αγάπη και τη στήριξη από όλους. Είναι εκπληκτικό, οπότε θέλαμε να το μοιραστούμε με όλους. Ηταν η πρώτη μου γέννα, ήταν εκπληκτικό, απόλυτα απίστευτο και είμαι τόσο υπερήφανος για τη σύζυγό μου. Οπως θα έλεγε κάθε πατέρας και κάθε γονιός, το μωρό είναι απόλυτα απίστευτο. Πεθαίνεις για αυτό το μικρό πλασματάκι. Είμαι στα ουράνια”.

View this post on Instagram

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on May 6, 2019 at 9:17am PDT

Αυτό που δεν είναι ιδιαίτερα γνωστό και αξίζει να αναφέρουμε πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry δεν θα έχουν την πλήρη κηδεμονία του παιδιού τους. Όπως εξήγησε η ειδική σε ζητήματα που παλατιού, Marlene Koenig αυτή που θα έχει την πλήρη κηδεμονία δεν είναι άλλη από τη βασίλισσα Ελισάβετ.

Αυτό γίνεται εξαιτίας ενός νόμου που συντάχθηκε πριν από τρεις περίπου αιώνες. Όλα ξεκίνησαν το 1717 από τον βασιλιά Γεώργιο Α΄. «Ο Γεώργιος Α΄ δεν είχε καλές σχέσεις με τον γιο του, τον μελλοντικό Γεώργιο Β. Νομίζω πως η διαφωνία ξεκίνησε όταν ο τότε πρίγκιπας της Ουαλίας (Γεώργιος Β΄) δεν δέχθηκε να βαφτίσει τον γιο του το πρόσωπο που του είχε επιλέξει ο βασιλιάς. Έτσι ο Γεώργιος Α′ πήγε στο Κοινοβούλιο και τους ζήτησε να σκεφτούν κάτι για να μπορέσει να περάσει το δικό του.», τόνισε χαρακτηριστικά η Marlene Koenig.

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Φουρέιρα: “Το να με απατήσει ο σύντροφός μου με την Κατερίνα Στικούδη που…”

Σάββας Γκέντσογλου: Σε τρυφερές στιγμές με γοητευτική γυναίκα μετά το σκάνδαλο Ηλιάδη-Κάβουρα!

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει γιατί θα αργήσει να γίνει η βάφτιση της κόρης της, Αλεξάνδρας!

Keywords
Τυχαία Θέματα