Ο Όμιλος ΑΝΤ1 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του – Δείτε φωτογραφίες από τη λαμπερή βραδιά!

Όλα τα πρόσωπα του ομίλου, στελέχη, δημοσιογράφοι, παρουσιαστές, ηθοποιοί αλλά και όλοι οι εργαζόμενοι των εταιρειών του ANTENNA GROUP έδωσαν ραντεβού στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή – Κέντρο Γαία το βράδυ της Δευτέρας για να κόψουν την πίτα για τη νέα χρονιά και να διασκεδάσουν σε μια πολύ όμορφη βραδιά.

«Ήμασταν όλοι εκεί. Μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Κάθε φορά υπάρχει ένα χαλαρό κλίμα, δεν είναι μια

στημένη εκδήλωση, είναι πιο χαλαρά και οικογενειακά. Θα εστιάσω και σε κάτι που είπε ο Πρόεδρός μας, ο κύριος Θοδωρής Κυριακού ότι «δεν θέλω να φύγει κανείς, θέλω να τους χαιρετήσω όλους, να σας δω όλους έναν έναν από κοντά και να σας μιλήσω», ανέφερε η Φαίη μας στο Πρω1νό.

Σε αυτή την ξεχωριστή εκδήλωση, τον ρόλο της οικοδέσποινας ανέλαβε η Ζέτα Μακρυπούλια. Λίγο μετά το καλωσόρισμα της Ζέτας, τον λόγο πήρε ο CEO του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, ο οποίος αναφέρθηκε στο όραμα, τις αξίες και τους στόχους του ΑΝΤ1, που είναι άλλωστε  η βάση πάνω στην οποία «χτίστηκαν» τα 30 χρόνια αδιάλειπτης λειτουργίας του:

«Η σημερινή μέρα είναι πολύ σημαντική για εμένα, είναι μια μέρα που μας φέρνει όλου κοντά για να γιορτάσουμε τις επιτυχίες του 2019, αλλά και τη συμπλήρωση 30 χρόνων κυρίαρχης παρουσίας μας στο τηλεοπτικό τοπίο. 30 χρόνια από την ίδρυση του ΑΝΤ1 από τον αείμνηστο Μίνω Κυριακού. Μπροστά μου όλα τα πρόσωπα στα οποία οφείλεται η επιτυχία του σταθμού μας και του ομίλου μας. Βλέπω εξαιρετικούς επαγγελματίες που δημιουργούν, τολμούν, πρωτοπορούν. Βλέπω τα πρόσωπα που υπηρετούν με πάθος και αφοσίωση το όραμα του ΑΝΤ1 που είναι να παρέχουμε την καλύτερη ενημέρωση και την καλύτερη ψυχαγωγία ώστε να βελτιώνεται καθημερινά η ποιότητα της ζωής όλων αυτών που κάθε μέρα μας εμπιστεύονται. Σήμερα όλη η οικογένεια του ΑΝΤ1 είμαστε εδώ ενωμένοι και έτοιμοι να γράψουμε με την ίδια επιτυχία το επόμενο κεφάλαιο της ιστορίας του καναλιού.

Είμαστε στην αρχή μιας νέας δεκαετίας, μιας δεκαετίας που μας καλεί να ανταποκριθούμε σε νέες προκλήσεις, αλλά και να ηγηθούμε των εξελίξεων, όπως πάντα. Η πορεία που διαγράψαμε το 2019 ήταν εξαιρετική- είμαι πάρα πολύ περήφανος για όλους σας- και για αυτή τη σημαντική πρωτιά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους εσάς. Οι τηλεθεατές μας εμπιστεύτηκαν, αναγνώρισαν τις προσπάθειές μας και αγκάλιασαν τις ιδέες μας».

Δείτε στο βίντεο από το Πρω1νό όσα ανέφερε:

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας από τον κύριο Κυριακού και τη Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού, κυρία Βίκυ Μπουζούκη. Τα κομμάτια μοιράστηκαν στους εκπροσώπους όλων των εταιρειών του Ομίλου μαζί με ευχές για ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Στη συνέχεια ανέβηκαν στη σκηνή αγαπημένα πρόσωπα του ΑΝΤ1 που, με τη σειρά τους, ευχήθηκαν, μοιράστηκαν ιστορίες και κλήρωσαν πολλά δώρα. Από τη σκηνή πέρασε ο Γιώργος Παπαδάκης, η Φαίη Σκορδά, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Μαρία Μπεκατώρου, η Μαρία Σαράφογλου, ο Σάββας Πούμπουρας, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος με τη Λίτσα Πατέρα και την Αφροδίτη Γραμμέλη, ο Γιώργος Λέντζας με τον Άγγελο Γιακουμίδη, ο Νίκος Ρογκάκος με τον Παναγιώτη Στάθη, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος με τον Ηλία Φουντούλη και ο Τάσος Τέλλογλου με τον Αντώνη Φουρλή.

Δείτε τις ευχές της Φαίης μας και του Γιώργου Παπαδάκη:

Μετά το τέλος της διαδικασίας οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ξεχωριστές γεύσεις από το Δειπνοσοφιστήριο, ενώ το κέφι εκτοξεύτηκε ως τις πρώτες πρωινές ώρες με τη μουσική και την ενέργεια των DΕCHO και της Εμμανουέλας, στην πρώτη εμφάνιση της μετά το «The Final Four». Τη βραδιά άνοιξε και έκλεισε ιδανικά ο Γιάννης Καστανάκης με τις μοναδικές μουσικές του επιλογές.

Δείτε φωτογραφίες από τα λαμπερά πρόσωπα του ΑΝΤ1 και τη βραδιά:

Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα:

Αναστάσης Ροϊλός – Εριέττα Μανούρη: Τι τρέχει ανάμεσα τους;

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της συντρόφου του!

Ελένη Φουρέιρα: Το μήνυμα της στον Στέφανο Μουαγκιέ για την μίμηση στο YFSF!

Keywords
Τυχαία Θέματα