Τι φόρεσε η Φαίη μας στην κοπή της πίτας του ANT1; Δες το look που υιοθέτησε…

Xτες το βράδυ ο ΑΝΤ1 έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα και η Φαίη μαζί με όλη την ομάδα του Πρω1νού βρέθηκε εκεί. Η Φαίη ήταν πιο λαμπερή από ποτέ και κατάφερε να κερδίσει τα βλέμματα πάνω της με το υπέροχο look της.

The Look

Η Φαίη δημοσίευσε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram από το event και μας αποκάλυψε τι φόρεσε. Το λευκό suit dress της Φαίης με τις πιέτες στο τελείωμα είναι από BSB,

ενώ η ίδια ολοκλήρωσε το look της με ένα φανταστικό ζευγάρι γόβες από το γνωστό brand παπουτσιών Bilero, που ειδικεύεται στα bridal shoes.

H Φαίη έχει πάντα αδυναμία στο λευκό χρώμα και το επιλέγει συχνά σε πολλές δημόσιες εμφανίσεις της αλλά και στην καθημερινότητά της. Η ίδια θέλησε να δημιουργήσει μια αντίθεση στο φόρεμα και στα παπούτσια της γι’αυτό και επίλεξε γόβες σε έντονο χρώμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

That’s @ant1tv My @bsbofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Fay Skorda (@fayskorda) στις 17 Φεβ, 2020 στις 12:32 μμ PST

Τα suit dresses αποτελούν φέτος μια από τις μεγαλύτερες τάσεις του 2020 και πολλές stars στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα τα έχουν επιλέξει για επίσημες εμφανίσεις τους. Το φόρεμα της Φαίης καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις με μια ακόμα υπέροχη λεπτομέρεια στα μανίκια και στο τελείωμα, καθώς το ύφασμα δημιουργεί πιέτες που δίνουν μια όμορφη πινελιά στο συνολικό look.

H Φαίη έδωσε λίγο ακόμα χρώμα στην εμφάνισή της επιλέγοντας ένα κραγιόν σε έντονο κόκκινο χρώμα.

Πηγή φωτογραφίας: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα: Οι τσάντες που θα κρατήσεις όλο το 2020- Σύμφωνα με την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη

10+1 trends που είδαμε και λατρέψαμε στο show της Victoria Beckham- Ποιες τάσεις κυριάρχησαν και ανυπομονούμε να τις δοκιμάσουμε;

Street Fashion: Τα 7 tips που ακολουθούν οι πιο στιλάτες fashionistas- Δες ποια είναι και αντέγραψέ τα κι εσύ στην καθημερινότητά σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα