Ο Νίκος Αναδιώτης απαντά για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου: “Δεν ήταν και ποτέ τόσο τραγικές οι σχέσεις μας…”

Ο Νίκος Αναδιώτης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” και αναφέρθηκε στην ενασχόλησή του με την εστίαση, αλλά και στο πώς είναι οι σχέσεις του με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου. 

Αναφερόμενος στο σουβλατζίδικο που έχει, αποκάλυψε πως πολλές φορές σερβίρει τους πελάτες και κάνει ντελίβερι: “Αλίμονο αν δεν σερβίρω στο μαγαζί μου. Έχει χρειαστεί κάποιες φορές να πάω με τα πόδια και για να κάνω ντελίβερι. Μπορεί σε κάποιους που με αναγνωρίζουν να τους φαίνεται περίεργο, αλλά να είναι καλά”.

Όσο για τις σχέσεις που έχει με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου μετά τη δημοσιεύματα περί κόντρας,

ξεκαθάρισε: “Με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου είμαστε σχεδόν γείτονες και έχει συμβεί πάρα πολλές φορές να παραγγείλει από το μαγαζί μου. Δεν ήταν και ποτέ τόσο τραγικές οι σχέσεις μας για να είναι σήμερα όλα καλά”.

Τέλος, αποκάλυψε για το τηλεοπτικό του μέλλον: “Μετά το «Αν ήμουν πλούσιος» αναμένουμε καινούργια πράγματα. Κουβεντιάζω κάτι, το οποίο είναι πολύ ενδιαφέρον αλλά δεν είναι ανακοινώσιμο. Ένα πολύ ωραίο κόνσεπτ εκπομπής, διαφορετικό από ότι έχω συμμετάσχει ως τώρα αλλά δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμο. Είναι στις κουβέντες”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Γνωστός Έλληνας ξαφνιάζει: “Περίπου ενάμιση χρόνο η μητέρα μου δεν μου μιλούσε” 

Η Σίσσυ Χρηστίδου διευκρινίζει: “Με τον Θοδωρή δεν είμαστε ξανά μαζί, ούτε θα είμαστε” 

Αυλαία για το Live News: Έτσι αποχαιρέτησε ο Νίκος Ευαγγελάτος τους τηλεθεατές 

Keywords
Τυχαία Θέματα