Ο Νικόλας Στραβοπόδης “σπάει” τη σιωπή του: «Δεν ήταν βιασμός αλλά ερωτική συναίνεση»

Πριν από λίγο καιρό, ο Δημήτρης Άνθης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε στο παρελθόν. Δείτε ΕΔΩ όσα είπε!

Σήμερα (28/2) βγήκε στο φως της δημοσιότητας η συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα ΜΠΑΜ ο Νικόλας Στραβοπόδης, ο οποίος κατηγορήθηκε για σεξουαλική κακοποίηση από τον Δημήτρη Άνθη. Ο 37χρονος ηθοποιός θέλησε να ακουστεί για πρώτη φορά η δική του αλήθεια και εξομολογήθηκε στον Πέτρο Κουσουλό ότι ο Δημήτρης Άνθης δήλωνε πως ήταν ερωτευμένος μαζί του και πως έκαναν συναινετικό σεξ.

Πριν από λίγες ώρες, μάλιστα, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος και πήρε τη συνέντευξη από τον Νικόλα Στραβοπόδη.

Ο ίδιος είπε πως ο Νικόλας Στραβοπόδης του εξομολογήθηκε ότι η γνωριμία τους έγινε δύο χρόνια νωρίτερα απ’ ότι ισχυρίστηκε ο Δημήτρης Ανθής, δηλαδή το 2004 και όχι το 2006.

Παράλληλα, υπογράμμισε ότι όντως ο αδερφός του Δημήτρη Ανθή ήταν συνάδερφος του Νικόλας Στραβοπόδη και ο Δημήτρης Ανθής είχε δείξει ένα ερωτικό ενδιαφέρον προς το πρόσωπό του.

Τόνισε, μάλιστα, ότι ένα βράδυ τον περίμενε έξω από τη δουλειά και κατέληξαν σε ένα σπίτι όπου ζούσε ο Νικόλας Στραβοπόδης με μία φίλη του. Εκεί ο Δημήτρης Ανθής δήλωσε ερωτευμένος μαζί του και υπήρξε ανάμεσά τους ερωτική συνεύρεση.

Ωστόσο, ο Νικόλας Στραβοπόδης αρνήθηκε ότι υπήρξε βία από πλευράς του και τέλος σημείωσε ότι δεν θα κινηθεί νομικά εναντίον του.

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κουσουλός ανέφερε ότι ο Νικόλας Στραβοπόδης δήλωσε ότι γνώριζε τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά δεν ήταν μαθητής του, ενώ είχε συνεργαστεί μαζί του μία φορά, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει περισσότερα για τα όσα τους ένωναν.

Δείτε όσα είπε:

Διαβάστε περισσότερα:

Ζαφείρης Μελάς: «Μίλησε άσχημα η Ναταλία Γερμανού για το παιδί μου, ας ζητήσει συγγνώμη»

Μαρία Ηλιάκη: Η περιπέτεια της εγκυμονούσας παρουσιάστριας στην Ελβετία και το δημόσιο ξέσπασμα – «Δεν μας λυπήθηκαν…»

Μαριάννα Τουμασάτου: «Υπήρχαν κλίκες οι οποίες αντάλλασσαν διαστροφές – Τέρμα με όλα αυτά τα αποβράσματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα