H Brie Larson έλαμπε στην πρεμιέρα της ταινίας Captain Marvel χάρη στα προϊόντα περιποίησης που πρέπει να δείτε

Η Brie Larson είναι γλυκιά, όμορφη και φίλη μας. Επίσης πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία Captain Marvel η πρεμιέρα της οποίας έγινε την Κυριακή στο Λονδίνο. Η Larson ήταν εντυπωσιακή και κυρίως λαμπερή. Όχι, δεν εννοούμε ότι φορούσε highlighter, glitter ή κάτι τέτοιο. Η επιδερμίδα της είχε μια φυσική λάμψη που πολύ μας άρεσε. Και φυσικά μάθαμε πώς ακριβώς το πέτυχε.

Η τέλεια λάμψη της

επιδερμίδας της οφείλεται στην προετοιμασία που έγινε πριν το μακιγιάζ. Η Nina Park, Global Consulting Makeup Artist της Kiehl’s ήταν εκείνη που φρόντισε τη star πριν την εμφάνιση της. Φρόντισε για την περιποίηση της επιδερμίδας αλλά και το make up look. “Θέλοντας να αναδείξουμε το ρομαντικό dramatic φόρεμα της και την εσωτερική λάμψη της, κάναμε focus στην επιδερμίδα της! ” δήλωσε η Park και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν το κατάφερε.

Η προετoιμασία έγινε με προϊόντα Kiehl’s και πιο συγκεκριμένα:

Αρχικά χρησιμοποιήθηκε η τονωτική λοσιόν Calendula Herbal Extract Alcohol-Free Toner, η οποία τοποθετήθηκε για 2 λεπτά σε μέτωπο, ζυγωματικά, μύτη και το πηγούνι.

Στη συνέχεια η Park άπλωσε το Hydro-Plumping Re-Texturizing Serum Concentrate κάνοντας απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο και το λαιμό.

Για την ενυδάτωση της επιδερμίδας καθώς και την τέλεια προετοιμασία της πριν το μακιγιάζ, χρησιμοποιήθηκε η κλασική και αγαπημένη Ultra Facial Cream.

Στην περιοχή των ματιών άπλωσε μια γερή δόση από την κρέμα ματιών Creamy Eye Treatment with Avocado, η οποία εκτός από πλούσια ενυδάτωση και θρέψη δημιουργεί μια υπέροχη βάση για το κονσίλερ αλλά και τα προϊόντα μακιγιάζ που ακολουθούν.

Τέλος, έριξε μια μόνο σταγόνα Glow Formula Skin Hydrator στο φον ντε τεν δημιουργώντας ένα μείγμα που χάρισε για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα και έξτρα λάμψη στην επιδερμίδα.

Το ίδιο προϊόν χρησιμοποίησε η make up artist και στο σώμα. Το άπλωσε σε πόδια, ντεκολτέ και χέρια ώστε να αποκτήσει το δέρμα μια επίσης υγιή, φυσική λάμψη.

Διαβάστε ακόμη:

Τα genius μυστικά μακιγιάζ των celebrities

Τα έλαια που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ονειρεμένα φρύδια

Keywords
Τυχαία Θέματα