Ντύσου σαν Girl Boss για να προσελκύσεις τη δουλειά των ονείρων σου!

Mελετάμε καθημερινά τα girl bosses σε όλο τον πλανήτη, έχουμε δει πολλές σειρές και ταινίες με girl boss, έχουμε διαβάσει βιβλία και θεωρούμε πως πλέον γνωρίζουμε εις βάθος πως για να πετύχεις πρέπει (εκτός από γνώσεις) να έχεις όλο το πακέτο! Ζούμε σε μια εποχή που τα πάντα είναι marketing και είναι πάρα πολύ σημαντικό πράγμα να μπορείς να πουλήσεις την εικόνα σου.

Το ξέρω καλά πως το να πουλήσεις τον εαυτό σου δεν είναι εύκολη υπόθεση, καθώς όλοι μας έχουμε αρκετές ανασφάλειες. Ωστόσο το Νο1 πράγμα που πρέπει να

ξέρεις είναι ότι τα πάντα ξεκινούν με το ντύσιμο και το σωστό styling. Για κάποιο διάστημα θα χρειαστεί να υποδύεσαι το girl boss χωρίς απαραίτητα να είσαι…στην πορεία όμως, και ακολουθώντας ξανά και ξανά κάποιους βασικούς κανόνες, θα καταφέρεις να φαίνεσαι στα μάτια των άλλων αλλά και στα δικά σου ως το απόλυτο girl boss.

Βρες το δυνατό σου σημείο και την πανοπλία σου –

Αν δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις τότε θα σε βοηθούσε πολύ το να δημιουργήσεις έναν πίνακα οραματισμού. Βρες γυναίκες που το στιλ τους σε εμπνέει πολύ και τοποθέτησε φωτογραφίες τους σε έναν πίνακα. Ποιες είναι οι γυναίκες που σε εμπνέουν να πετύχεις τα όνειρά σου και που θα σου άρεσε να ντύνεσαι όπως και αυτές; Σου δείχνoυμε μερικά από τα δικά μας αγαπημένα girl booses.

Kim Kardashian

Chiara Feeragni

Danielle Bernstein

Leonie Hanne

Negin Mirsalehi

Olivia Palermo

Julie Sarinana

Camila Coelho

Στόχος αυτού του post είναι να επηρεάσει όσο το δυνατόν πιο πολλές γυναίκες να αρχίσουν να φροντίζουν τον εαυτό τους, να νιώθουν αυτοπεποίθηση με το ντύσιμό τους και να διεκδικούν τα όνειρά τους. Γι’αυτό και βάλαμε ένα πολύ δυνατό task στους εαυτούς μας. Δημιουργήσαμε girl boss looks που να μην κοστίζουν πολύ αλλά που θα σε βοηθήσουν να αποκτήσεις τη δουλειά των ονείρων σου! Πίστεψέ το girl!

Ένα παρόμοιο κοστούμι με αυτό της φωτογραφίας φόρεσε πριν λίγες ημέρες η Chiara Ferragni. Μια από τις πιο επιτυχημένες επιχειρηματίες της νέας γενιάς επιλέγει ένα κοστούμι σε φούξια χρώμα και τα επαγγελματικά meetings της και η αλήθεια είναι πως αυτό το outfit αποτελεί μια ωραία ιδέα για ένα fresh girl boss.

Φαντάσου να φοράς αυτό το παντελόνι με ένα λευκό πουκάμισο και έντονο κραγιόν! Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο για να εντυπωσιάσεις τους πάντες στο γραφείο που εργάζεσαι!

Αυτή η λευκή παντελόνα θα σε διευκολύνει πάρα πολύ σε πολλές εμφανίσεις σου στη δουλειά. Φόρεσέ τη με στενά tops ή άνετα πουκάμισα για τέλειο loose look.

Nτύσου σε στιλ Meghan Markle για να εντυπωσιάσεις τους γύρω σου και να αυξήσεις την αυτοπεποίθησή σου!

Τα πουά φορέματα είναι huge trend της σεζόν.

Ένα φόρεμα σε preppy style είναι τέλειο για το γραφείο. Συνδύασέ το με ένα headband και ένα ιδιαίτερο καλσόν για τέλειο styling αλά Blair Waldorf (Gossip Girl).

Tα ταγιέρ είναι πολύ δημοφιλή αυτό το φθινόπωρο αλλά και τον χειμώνα του 2019/2020.

Δες μερικά ακόμα υπέροχα office looks παρακάτω…

Δες όλα τα παραπάνω office looks και ακόμα περισσότερα στο fashionway.gr ΕΔΩ!

Keywords
Τυχαία Θέματα