Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος για τον χωρισμό του από τη Φαίη Ξυλά: “Δεν ξέρω αν για ένα παιδί…”

Τον περασμένο Δεκέμβριο η Φαίη Ξυλά αποκάλυψε για πρώτη φορά σε συνέντευξη της στη θεατρική ιστοσελίδα, texnes-plus.gr, ότι χώρισε από τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο μετά από εννέα χρόνια έγγαμου βίου.

Μάλιστα, όταν βρέθηκε καλεσμένη στο Πρω1νό, ανέφερε στη Φαίη μας για τον χωρισμό της: “Νομίζω ότι είμαστε και οι δύο έτσι σαν χαρακτήρες. Εξάλλου αυτό είναι κάτι που αφορά στη προσωπική μας ζωή και δεν την είχαμε προβάλει ποτέ πέρα του ότι επειδή είμαστε και οι δύο ηθοποιοί, ήξεραν ότι είμαστε και μαζί”.

Ο Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος παραχώρησε

συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη και μεταξύ άλλων, μίλησε για τον χωρισμό του από τη Φαίη Ξυλά, τονίζοντας: “Με τη Φαίη έχουμε πολύ καλή σχέση και επαφή. Εγώ νοιάζομαι για τη Φαίη, για τα επαγγελματικά της, υπάρχει νοιάξιμο και από τις δύο πλευρές. Υπήρξε ο χωρισμός και είμαστε και εμείς όπως όλοι οι άνθρωποι, ισχύει και για εμάς ότι ισχύει για όλους”!

Όσο για το παιδιί τους, είπε: “Δεν ξέρω αν για ένα παιδί 3 χρονών είναι εύκολος ένας χωρισμός, πάντως είναι χαρούμενος και χαμογελαστός. Είναι χαρά Θεού και εμείς αυτό θέλουμε”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Απολαυστικός: Ο Νίκος Μουτσινάς μεταμφιέστηκε σε… Κατερίνα Καινούργιου!

Keywords
Τυχαία Θέματα