Chiara Ferragni: H πιο διάσημη fashion blogger φοράει τη φούστα που έχει γίνει viral

H Chiara Ferragni είναι μια γυναίκα που έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα στην καριέρα της. Μπορεί να ξεκίνησε ανεβάζοντας απλά φωτογραφίες της σε διάφορες παλτφόρμες με street fashion, αλλά γρήγορα ανέβηκε τα σκαλιά της επιτυχίας κάνοντας τα σωστά βήματα και παίρνοντας τις σωστές αποφάσεις.

Η Chiara θεωρείται μια από τις πιο πετυχημένες γυναίκες επιχειρηματίες του 2018 και το μέλλον της φαντάζει ακόμα πιο λαμπρό. Το στιλ της είναι μοναδικό, καθώς η ίδια έχει ανακαλύψει τι της αρέσει και τι όχι πάνω της με αποτέλεσμα να έχει βρει

ένα συγκεκριμένο look που εξελίσσει ανάλογα με τις τάσεις της εποχής.

Χτες δημοσίευσε στο instagram μια ακόμα πετυχημένη της εμφάνιση στην οποία μάλιστα μπορούμε να διακρίνουμε μια ολοκαίνουρια τάση που αναμένεται να γίνει viral μέσα στην άνοιξη!

H Chiara φόρεσε μια λεοπάρ μίνι φούστα με σκίσιμο στο πλάι. Οι μίνι φούστες με σκίσιμο θα είναι το νέο it trend της σεζόν και η Chiara συνδυάζει τη δική της με μαύρο μπλουζάκι και tiny bag by Chanel. To look της ολοκληρώνεται με μια μεγαλύτερη τσάντα Chanel, ένα ζευγάρι μαύρα μποτάκια και τα αγαπημένα της κοσμήματα (δεν κυκλοφορεί ποτέ χωρίς κοσμήματα στον λαιμό).

Διαβάστε ακόμα: Christian Dior: 10 outfits που θα θέλεις να βάλεις στην ντουλάπα σου αυτή την άνοιξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα